Advokatfirmaet Vingaardshus logo

46 92 92 00

Christian Norup Hostrup

Advokat (H)

Kontakt

Direkte: 46 92 92 40
Mobil: 30 21 40 40
Lokation: Aalborg

Om

Advokat Christian Norup Hostrup har en bred erfaring inden for erhvervsret og beskæftiger sig hovedsageligt med selskabsret, forsikrings- og erstatningsret samt rådgivning om kommercielle forhold.

Christian rådgiver om alt fra etablering og valg af virksomhedens rette struktur til omstrukturering, overdragelse og likvidation af selskaber samt køb og salg af virksomheder. Christian varetager desuden rådgivning om og udarbejdelse af kommercielle kontrakter, herunder bl.a. samarbejdsaftaler, leverandøraftaler og franchiseaftaler.

Christian har repræsenteret række danske og internationale forsikringsselskaber og har derfor også opbygget en betydelig erfaring i sager om advokatansvar, revisoransvar, ejendomsmægleransvar, bygningssagkyndiges ansvar samt ledelsesansvar og produktansvar.

Gennem tiden har Christian ført et større antal voldgiftssager og retssager ved domstolene, herunder for Højesteret, og har derved fået indgående proceserfaring. Derudover har han i en længere periode undervist som ekstern lektor på Juridisk Institut på Aalborg Universitet samt på den akkrediterede bestyrelsesuddannelse på Professionshøjskolen UCN.

Specialer

Relaterede artikler

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus