Advokatfirmaet Vingaardshus logo

46 92 92 00

Et godt sted at gøre karriere

Et godt sted at gøre karriere

Flere end

medarbejdere
0

Flere end

advokater og advokatfuldmægtige
0

Mere end

anciennitet
0 års

Job og karriere hos et advokatfirma er krævende, men…

Job og karriere hos advokatfirma er krævende, og kompetente og engagerede medarbejdere er til enhver tid afgørende for os – og vores klienter.

Derfor tror vi også på, at vi tiltrækker de bedste medarbejdere ved at tilbyde en god, mangfoldig og ambitiøs arbejdsplads, hvor medarbejdernes faglige ambitioner løbende bliver udfordret, og kvalifikationerne plejes og udvikles gennem hele arbejdslivet. Det sikrer vi blandt andet gennem videreuddannelse og udviklingssamtaler, så vi hele tiden arbejder i den samme retning.

Vi lægger samtidig vægt på at være en arbejdsplads med en uformel, men seriøs omgangstone, hvor der er højt til loftet for den enkelte medarbejder, og hvor der er plads til sparring, humor og sammenhold.

Fokus på work-life balance

Vores medarbejdere skal være hele mennesker. Konkret betyder det, at vi planlægger arbejdsbyrden for den enkelte medarbejder, så der opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

I Vingaardshus tror vi på, at medarbejdere med et mentalt overskud og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid er de bedste rådgivere for vores klienter.

Kort og godt kræver vi kompetente og engagerede medarbejdere, men giver plads til at skabe en karriere under seriøse, ambitiøse og uformelle forhold!

Flere end

medarbejdere
0

Flere end

advokater og advokatfuldmægtige
0

Mere end

anciennitet
0 års

Her er der plads til ambitioner

Erfaring og faglig viden er en vigtig brik i vores hverdag for at kunne rådgive vores klienter på højeste, faglige niveau. Derfor giver vi plads til faglig udvikling. Det er nemlig vigtigt for både os selv og vores klienter, at vi hele tiden er opdaterede på de forskellige, juridiske områder. Alle jurister er f.eks. forpligtet til at efteruddanne sig hvert år.

Vores team består af medarbejdere med specialer indenfor forskellige områder. Og vi har en stærk kultur for at sparre med kollegaerne i dagligdagen – på tværs af hele huset. Når vi udveksler erfaringer med hinanden, bliver vi alle bedre – til gavn for den enkeltes ambitioner og vores klienter.

Her er der plads til det sociale

Hos Vingaardshus lægger vi stor vægt på et stærkt, socialt sammenhold. Det styrker og gavner fællesskabet på tværs af hele huset.

Vi har en løbeklub og har tradition for at deltage i forskellige firmaturneringer inden for både indendørs fodbold og padel. Vi afholder årligt en julefrokost med et udvalgt tema. Og i løbet af året holder vi en række sociale arrangementer.

Alt i alt inviteres alle medarbejdere med til sociale arrangementer, hvor fællesskabsånden får et boost – og det gavner i sidste ende det stærke sammenhold, som Vingaardshus består af.

Livet som advokatfuldmægtig

Advokatfuldmægtige Emma Kusk og Katja Quist Kristensen giver i videoerne neden for et indblik i livet som advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Vingaardshus.

De tænker blandt andet tilbage på deres egen tid på jurastudiet, hvor de selv gerne ville have haft svar på:

  • Hvordan er det at være advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Vingaardshus?
  • Hvor meget arbejder en advokatfuldmægtig?
  • Hvad er overraskende ved at gå fra at være jurastuderende til at påbegynde fuldmægtiguddannelsen?
  • Hvordan ser dagligdagen for en advokatfuldmægtig ud?
  • Hvor meget ansvar har en advokatfuldmægtig?
  • Hvilke gode råd har en advokatfuldmægtig til en jurastuderende?

Advokatfuldmægtig Emma Kusk

Mød advokatfuldmægtig Emma Kusk, der er en del af privatafdelingen.

Hun er uddannet cand. jur. fra Aalborg Universitet i 2022 og har været advokatfuldmægtig siden september 2022.

Advokatfuldmægtig Katja Quist Kristensen

Mød advokatfuldmægtig Katja Quist Kristensen, der er en del af erhvervsafdelingen.

Hun er uddannet cand. jur. fra Aalborg Universitet i 2021 og har været advokatfuldmægtig siden september 2021 og kom til Vingaardshus i maj 2022.

Mød en medarbejder

Christian Norup Hostrup

”En af de bedste beslutninger i min karriere traf jeg, da jeg i 2019 valgte at blive advokat i Advokatfirmaet Vingaardshus. Jeg har tidligere været hos andre advokatfirmaer, men intet sted har jeg fundet en sådan balance imellem arbejds- og privatlivet som hos Vingaardshus. Der er højt til loftet og stor individuel frihed, samtidig med at man indgår i et stærkt fællesskab, hvor vi hele tiden forsøger at spille hinanden bedre. Det faglige niveau er højt, og selvom vi har en travl hverdag, er der altid plads til sjov og godt humør.”

Christian Norup Hostrup, advokat

Katja Quist Kristensen

“Læringskurven er stejl som advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Vingaardshus. Jeg får spændende og varierende opgaver og bliver samtidig mødt med en stor tillid i det daglige arbejde. Desuden sætter jeg stor pris på, at det til enhver tid er muligt at sparre med mine kompetente kolleger. Arbejdsmiljøet på kontoret er helt i top – og her er der ingen spidse albuer. Derudover er det sociale i højsædet, og jeg nyder at deltage i Personaleforeningens arrangementer og være en del af det gode sammenhold. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er landet det helt rette sted.”

Katja Quist Kristensen, advokatfuldmægtig

Marianne Bystrup

“Jeg er superglad for at arbejde i Advokatfirmaet Vingaardshus. Jeg tror ikke, man finder en så energisk, dynamisk og kompetent arbejdsplads andre steder. Udover at der altid er spændende arbejdsopgaver, så har det også stor betydning, at vi har en helt særlig kultur i Vingaardshus. Her er ikke forskel på høj og lav, man inddrages i firmaets målsætninger, og det sociale samvær både i det daglige og til arrangementer vægtes meget højt.”

Marianne Bystrup, juridisk sagsbehandler

Billede mangler

“Hos Vingaardshus føler jeg, at der bliver taget hensyn til mine evner, og der er et fokus på at lære mig ting, som jeg aldrig har prøvet før, så jeg er bedre stående næste gang, jeg får en ”lignende” opgave.

 
Arbejdet er yderst spændende, da man aldrig ved, hvad der venter, når man møder ind. Ikke to opgaver er ens.
 
Sidst, men ikke mindst, har jeg den frihed, som er nødvendig, når man læser på jurastudiet. Jeg har mulighed for at holde fri op til eksaminerne, og vores skolegang bliver vægtet højt på kontoret. Det gør, at man er langt mindre stresset og holder sit niveau på studiet.
 
Alt i alt er det den bedste arbejdsplads, man kunne tænke sig som stud.jur.

Thomas Toft, stud. jur.

En medarbejders fortælling

Mød Dorthe Hyldahl. Hun er advokatsekretær og havde været ansat i næsten 40 år ved den samme arbejdsgiver. Alligevel tog hun springet og søgte hos Vingaardshus. 

Hør hende fortælle om overvejelserne for at hoppe ud i at sende en ansøgning. Og hvordan er det at være ny medarbejder hos Vingaardshus?

Vores værdier

Engagement

Kompetence

Tilgængelighed

Ledige stillinger

Fandt du ikke den stilling, du søgte efter?

Så send os en uopfordret ansøgning via knappen – 
vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Hvem kan jeg kontakte for at høre mere?

For oplysninger om stillinger som advokat, advokatfuldmægtig eller sekretær og om Advokatfirmaet Vingaardshus som arbejdsplads kontakt advokat Jesper Studsgaard.

Følg os her

Aalborg

Vingårdsgade 22
9000 Aalborg
post@vingaardshus.dk
Tlf. 46 92 92 00

Frederikshavn

Danmarksgade 81
9900 Frederikshavn
post@vingaardshus.dk
Tlf. 46 92 92 92

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus