Advokatfirmaet Vingaardshus logo
Akkordaftaler
Ejeraftaler

Del artiklen

Advokatfirmaet Vingaardshus bistår Lene Bjerre Design

1. december 2020

Designvirksomheden Lene Bjerre Design har fået en kapitalindsprøjtning gennem en tysk investor efter at have været økonomisk udfordret de seneste år. Advokatfirmaet Vingaardshus har bistået Lene Bjerre Design igennem hele processen. 

Med advokat Peter Lau Lauritzen som samarbejdspartner og rådgiver, har Lene Bjerre Design fået forhandlet både akkordaftale og bankskifte på plads, så virksomheden nu står stærkere fremadrettet. Derudover har han bistået med at foretage ændringer i direktionen og udarbejdet investeringsaftale, ejeraftale og nye ansættelseskontrakter.

Advokat Peter Lau Lauritzen har haft en løbende og tæt sparring med Lene Bjerre Design igennem hele processen, og økonomidirektør Bjarne Poulsen fortæller:

”Vi har netop afsluttet en længere periode hvor virksomheden har været ude for at tiltrække ny investor og direktør, hvilket lykkedes til vores fulde tilfredshed. I denne proces har vi arbejdet meget tæt sammen med vores mangeårige advokat Peter Lau Lauritzen fra Advokatfirmaet Vingaardshus. Peter har været en uvurderlig støtte i denne proces og har udover at have bidraget med sine juridiske færdigheder ved kontraktudarbejdelserne etc., været til stor støtte med sin evne til hele tiden at se muligheder frem for begrænsninger og til at løfte stemningen, når vi følte, vi stod overfor svære udfordringer i processen. Jeg vil til enhver tid anbefale Advokatfirmaet Vingaardshus til juridiske opgaver, som de altid løser til vores fulde tilfredshed.”

”Det har været et tæt samarbejde med både Lene Bjerre Design, revisor og pengeinstitut, og der var flere interesserede investorer på banen. Vi er glade for at have bistået igennem hele processen og været med til at sikre, at en så ikonisk dansk designvirksomhed kan fortsætte sit gode arbejde med stærke kræfter i ryggen”, fortæller advokat Peter Lau Lauritzen.

Akkordaftaler
Ejeraftaler

Del artiklen

Specialisterne

Mere viden

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus