Advokatfirmaet Vingaardshus logo

46 92 92 00

Vibeke Andersen

Advokat (L)

Kontakt

Direkte: 46 92 92 97
Mobil: 29 65 14 97
Lokation: Aalborg, Frederikshavn

Om

Jeg har arbejdet som advokat siden 1995, og jeg beskæftiger mig primært med rådgivning inden for familieretten og personskadeerstatning. Derudover er jeg advokat for forurettede i straffesager.

Jeg arbejder med alt inden for familie- og arveretten – det være sig skilsmisse/separation, herunder bodelingsaftaler, ægtefælleskifter, sager om forældremyndighed, bopæl og samvær, samt sager om tvangsanbringelse af børn og unge.

Min rådgivning handler ikke kun om at være der, når der opstår tvister og ufred. Den handler også om at sikre, at alle former for familiekonstellationer bliver klædt på i tide til at undgå, at tvisterne opstår ved at oprette de rette dokumenter, som passer til den enkelte families behov. Det løser vi sammen.

Jeg brænder for det menneskelige aspekt ved at hjælpe folk, og alle sagerne er sager med store følelser, hvor det er min opgave at hjælpe folk, der ofte står i en svær personlig og familiær situation, og hvor det betyder meget for dem, at rådgiveren er tilgængelig og kompetent og tager hånd om dem. Det er derfor vigtigt for mig, at klienten føler sig både hørt og forstået hele vejen igennem.

Pro bono:

Mødrehjælpen

Medlem af

Specialer

Relaterede artikler

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus