Advokatfirmaet Vingaardshus logo

Sølgårdsvej 88, 9381 Sulsted

Tvangsauktion

Dato: 20. juni 2024
Kl. 11:00

Sølgårdsvej 88, 9381 Sulsted

Tvangsauktion

Dato: 20. juni 2024
Kl. 11:00

Billedmateriale

Beskrivelse

Tinglyst areal 5922 m2 heraf vej 255 m2. Bebygget areal udgør 181 m2 fordelt ved et boligareal på 101 m2, annex på 30 m2 og overdækket skur/lade på 50 m2. Hertil kommer et tagetageareal i boligen på 57m2, hvilket giver et samlet boligareal på 158 m2.

Ejendom opført i år 1878 (til-/ombygget i 1990), med hvid-/gråpudsede vægge og gavle, brune trævinduer og mørke/grå teglsten på taget. I år 1990 er der tilbygget et anneks til boligen. Annekset er opført i træ, med sortmalede trævægge, hvide trævinduer og sorte tagstensplader (metal eller plast).

Idet der er tale om en ældre bolig og ejendom, må køber forvente udbedringer af flere forhold ved ejendommen, herunder nedrivning, istandsættelse/renovering af hele eller flere forhold ved bygningerne.

Det overdækkede skur/lade er slidt og af ældre dato, hvorfor køber må forvente omfattende istandsættelse eller nedrivning heraf. Desuden er der opstillet ældre, slidt, tidligere togvogn, samt hertil bygget skur på ejendommen, som tidligere anvendt til læskur el.lign. til dyrehold. Køber må ligeledes forvente omfattende istandsættelse eller nedrivning heraf.

Det er oplyst, at alle boligens radiatorer er afmonteret og placeret uden for boligen, samt pille fyr afmonteret, idet tredjemand ulovligt har forsøgt at sælge aktiver fra ejendommen uden nuværende ejers tilladelse. Ejendommen står derfor uden varmekilde. Forholdet er anmeldt til politiet af nuværende ejer. Det skal derfor yderligere være oplyst, at det er uvist hvorvidt radiatorer og pille fyr igen bliver monteret, hvorfor køber må skulle påregne at afholde udgifterne hertil.

Ejendommen er indrettet som følger:

Entre/værksted/fyrrum: med grønmalet støbt gulv, hvidpudset vægge og hvidmalet hvælving loft. Rummet har 4 ældre trævinduer, hver med ét glasfelt, som kan åbnes. Der er opstillet pille fyr, som er delvis afmonteret. Derudover er der opsat værkstedsborde og hylder til opbevaring. Der er et separat rum, hvor varmtvandsbeholder er monteret. Rummet opvarmes med én radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Fra entre/værksted/fyrrum er der adgang til fordelingsgang/opgang til 1. sal.

Fordelingsgang/opgang til 1. sal (st.): med delvis lyst trægulv og lyse/gullige fliser på gulvet, delvis hvide og lyserøde tapetserede vægge og lyst træloft. Fordelingsgangen har to ældre trævinduer med ét glasfelt, samt (tidligere)hoveddør ud til anneks. Fordelingsgangen opvarmes med én radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Fra fordelingsgangen/opgang til 1. sal er der videre adgang til, entre/værksted, værelse 1 (st.) badeværelse (st.), stue (st.), 1. salen og anneks.

Toilet/badeværelse (st.): med delvise gullige/lyse fliser og hvidtapetserede vægge, lyst træloft og lyse/gullige fliser på gulvet. Der er ét ældre trævindue med ét glasfelt, som kan åbnes. Badeværelset har et bruseområde, hvilket er afskærmet med en glasvæg. Der er opsat badeværelsesmøblement med gullige over- og underskabe, skuffer, samt påmonteret hvid plast håndvask. Badeværelset opvarmes med én radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Fra toilet/badeværelse er der adgang til fordelingsgang/opgang til 1. sal.

Værelse 1 (st.): med lyst trægulv, delvis blå og hvidtapetserede vægge, samt lyst træloft. På værelset er der ét ældre trævindue med ét glasfelt, som kan åbnes. Der er indbygget skabselement, med hvide træfronter. Værelset opvarmes med én radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Fra værelse 1 er der adgang til fordelingsgang/opgang til 1. sal.

Stue (st.): med lyst laminatgulv, delvis hvid og blå tapetserede vægge, samt lyst træloft. Stuen har fem ældre trævinduer, hver med ét glasfelt, hvor alle kan åbnes. Stuen opvarmes med to radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Fra stuen er der adgang til køkken og fordelingsgang/opgang til 1. sal.

Køkken (st.): med lyst laminatgulv, lyst træloft og lyserød tapetserede vægge, samt gullig flise påsat væggen henover, langs med bordpladen. I køkkenet er der fem ældre trævinduer, hver med ét glasfelt, hvoraf tre kan åbnes. Køkken med over- og underskabe, skuffer og låger, samt lyse træfronter. Der er monteret en grålig/lys laminatbordplade med sølv stålvask. Køkkenet er derudover med ældre hvidt Hotprint Ariston køleskab, ældre hvidt Bosch køle-/fryseskab, ældre sort keramisk kogeplade af mærket Siemens, ældre hvid Voss emhætte og ældre ovn af mærket Whirlpool. Køkkenet opvarmes med radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Fra køkkenet er der adgang til stuen.

Trappeopgang/repos/fordelingsgang (1. sal): med lyst slidt gulvtæppe på gulvet, delvis grøn-, lyserød- og hvidtapetserede vægge, samt lyst træloft (delvist skråloft). Trappeopgangen fra stueetagen er i hvidmalet træ, med lyst gulvtæppe på trinene. Der er hvidt trægelænder rundt om trappeopgangen på 1. salen. Fra Trappeopgang/repos/fordelingsgang, er der adgang til soveværelse (1. sal), værelse 2 (1. sal) og værelse 3 (1. sal).

Soveværelse (1. sal): med sorttapetserede vægge, lyst træloft (delvist skråloft) og gulv belagt med slidt sort gulvtæppe. Der er skåret et udsnit fri af gulvtæppet i hjørnet af soveværelset. Soveværelset har ét ældre trævindue i gavlvæggen, med ét glasfelt, som kan åbnes. Der er indbygget skabe med hvide trælåger langs den ene væg. Soveværelset opvarmes med én radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Fra soveværelset er der adgang til fordelingsgangen (1.sal).

Værelse 2 (1. sal): med lyst gulvtæppe, delvis grøn- og hvidtapetserede vægge, samt lyst slidt gulvtæppe. Værelset har ét ældre skråvindue i træ, som kan åbnes. Værelset opvarmes med én radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Fra værelset er der adgang til fordelingsgangen (1. sal).

Værelse 3 (1. sal): med slidt gråligt gulvtæppe, hvidtapetserede vægge og lyst træloft. Værelset har et ældre skråvindue i træ, som kan åbnes. Værelset opvarmes med én radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Fra værelset er der adgang til fordelingsgang (1. sal). 

Anneks: tilbygget boligen og opført i træ. Adgang til anneks via dør fra fordelingsgang/opgang til 1. sal i boligen, samt via dør ude fra. Anneks er med entre/fordelingsgang, med gråt laminatgulv, delvis lyst og sortmalet træ på vægge, samt lyst træloft. Der er ét stort vinduesparti i entre/fordelingsgang med fire glas felter, hvoraf to kan åbnes. Entreen/fordelingsgangen opvarmes med radiator, som var afmonteret og placeret uden for boligen ved besigtigelsen. Derudover har annekset ét værelse opdelt i to af halvvæg. Værelset er med gråt laminatgulv, lyse trævægge og lyst træloft. På værelset er der er fire ældre sprosse trævinduer, hver med seks felter. Tre af vinduerne kan åbnes. Fra værelset er der adgang til anneksets fordelingsgang/entre, samt adgang til udenfor, via ældre slidt trædør/terrassedør med sprossevinduer. 

Skur/lade: opført i træ, delvist beklædt med røde og sølv stålplader på siderne og eternitplader på taget.

Ejendommen opvarmes med centralvarme med én fyringsenhed

Ejendommen er beliggende i landzone.

Ejendommen er tilsluttet afløb ved mekanisk rensning med nedsivningsanlæg med tilladelse

Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg

Hvis der er lukket for forsyning med varme/el må påregnes genåbningsgebyr.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 6. maj 2024 af advokatfuldmægtig Christian Høgh Sørensen

Kontakt:

Bettina Stokvis Horsleben
46 92 92 16

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus