Advokatfirmaet Vingaardshus logo

Del artiklen

Vingaardshus udvider ejerkredsen

10. januar 2024

Advokat (H) Hans Christian Andersen, der har været en del af Advokatfirmaet Vingaardshus siden 2017, træder pr. 1. januar 2024 ind i ejerkredsen hos det nordjyske advokatfirma. Indehaverkredsen er dermed på 7 medlemmer.

– Hans Christian skifter nu partnertitlen ud med titlen som medejer, og det er et udtryk for at både Hans Christian og de øvrige indehavere er ovenud tilfredse med det samarbejde som allerede bestod. Vi glæder os derfor til at indgå et endnu tættere samarbejde, fortæller medejer og advokat Jesper Studsgaard.

Advokat Hans Christian Andersen går til daglig under navnet HC, og han glæder sig til at indgå i indehaverkredsen.

– Det er ikke hver dag, jeg får mulighed for at være med til at sætte den fremtidige retning for det sted, jeg har kaldt min arbejdsplads de seneste 7 år, så det har ikke været et svært valg for mig, konkluderer Hans Christian Andersen.

Hans Christian Andersen

Vellidt og specialiseret advokat

Udover at rådgive omkring ejendomshandler og byggeri, fylder retssager, tvangsauktioner og behandling af konkurser en stor del i advokat Hans Christian Andersens kalender. Han er således udpeget til Gældsstyrelsens advokatpanel i både Hjørring og Aalborg retskredse til at være kurator i konkursboer.

– HC er både en vellidt kollega på kontoret og i advokatkredse, som vi i indehaverkredsen ser et stort fremtidigt potentiale i. Det er derfor et helt naturligt skridt at tage for os, bemærker advokat Jesper Studsgaard.

– Som advokat har jeg altid praktiseret en ærlig og ligefrem dialog, og det ændrer sig naturligvis ikke nu. Jeg er stadig den samme – bare med ny titel på visitkortet, forsikrer og slutter advokat Hans Christian Andersen.

Advokat Hans Christian Andersen kan kontaktes på hca@vingaardshus.dk eller tlf. 46 92 92 80.

Del artiklen

Specialisterne

Der er desværre ingen medarbejdere her.

Mere viden

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.