Advokatfirmaet Vingaardshus logo

Rodstedvej 1, 9541 Suldrup

Tvangsauktion

Dato: 20. juni 2024
Kl. 09:40

Rodstedvej 1, 9541 Suldrup

Tvangsauktion

Dato: 20. juni 2024
Kl. 09:40

Billedmateriale

Beskrivelse

Tinglyst areal 1066 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 75 m2.

Ejendommen er et ældre hus opført i røde mursten i to plan, der består af stueplan og kælder. Der er i tilknytning til huset opført en ældre garage samt en udestue. Husets tagbeklædning er ældre tagplader af fibercement. På ejendommens bagside er der en have og en flisebelagt terrasse. Det bemærkes, at ejendommen er delvist møbleret på tidspunktet for besigtigelsen.

Ejendommen er indrettet som følger:

Entre: med brunligt trægulv, lyse tapetserede vægge og loft af brune træpaneler. Der er opstillet et skabsarrangement i entreen, og der er et vindue. Fra entreen er der videre adgang til trappen ned til kælderen, til stuen og til køkkenet.

Køkken: med slidt lyst trægulv, vægge med slidt tapet i lys farve og loft af brune træpaneler. Køkkenet består af ældre hvide køkkenelementer, dog med greb i flere farver. Der er opstillet en rund køkkenvask i stål, komfur/ovn af mærket Voss, emhætte af mærket Voss og opvaskemaskine af mærket Electrolux. Der er et vindue i køkkenet. Fra køkkenet er der videre adgang til entreen, et aflåst rum der ikke kunne besigtiges og stuen.

Stuen: med gulve beklædt med gråligt gulvtæppe, tapetserede vægge i lys farve og loft i brune træpaneler. Der er 3 vinduer i stuen, og stuen fremstod møbleret på tidspunktet for besigtigelsen af ejendommen. Fra stuen er der videre adgang til udestuen, køkkenet og entreen.

Udestuen: med gulv beklædt med gråligt gulvtæppe, vægge i gips malet i gråligfarve, der fremstår jordslået, og lyst listeloft i træ. Der er 3 vinduer i udestuen samt en glasdør med adgang til haven. Fra udestuen er der adgang til haven og til stuen.

Fra entreen er der adgang til kælderen via en trappe.

Rumdeler kælder: med gulv beklædt med gråligt gulvtæppe, vægge beklædt med paneler i hvid farve og træloft. Der er et smalt vindue i rummet samt en ældre dør med adgang ud til en trappe. Fra rumdeleren i kælderen er der adgang til badeværelset, gang i kælderen og entreen.

Badeværelse: med gulv beklædt med hvide klinker, vægge malet i grålig/blålig farve og med enkelte huller, og trælisteloft i lys farve. Der er opstillet et stående toilet og en fritstående brusekabine. Herudover er der opstillet et højskab og et badeværelsesmøblement i hvide farve med over- og underskabe. Der er et ældre smalt vindue i badeværelset.

Gang i kælderen: med gulv beklædt med gråligt gulvtæppe, vægge beklædt med paneler i hvid farve og træloft. Fra gangen i kælderen er der videre adgang til værelse 1, værelse 2, teknikrum og værelse 3.

Værelse 1: med gråligt gulvtæppe, vægge beklædt med paneler i hvid farve og træloft. Der er et enkelt ældre smalt vindue i rummet.

Værelse 2: med gråligt gulvtæppe, vægge beklædt med paneler i hvid farve og træloft. Der er et enkelt ældre smalt vindue i rummet. Der er opstillet et skabsarrangement i fyr med 6 skabslåger.

Teknikrum: med gråligt gulvtæppe, vægge i hvid farve og træloft. Der er opstillet en vandvarmer i rummet.

Værelse 3: med gråligt gulvtæppe, vægge beklædt med paneler i hvid farve og træloft. Der er et ældre smalt vindue i rummet.

Garage: med vægge indvendigt malet i hvid farve og træloft med fritlagte bjælker. Der er på tidspunktet for denne beskrivelse opmagasineret diverse inventar i garagen.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme/blokvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til offentligt kloaksystem.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 3. maj 2024 af Kasper Gaardbo Hedegaard

Kontakt:

Kirsten Randbæk Flyger
46 92 92 10

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus