Advokatfirmaet Vingaardshus logo

Højdevej 25, 9631 Gedsted

Tvangsauktion

Dato: 20. juni 2024
Kl. 10:40

Højdevej 25, 9631 Gedsted

Tvangsauktion

Dato: 20. juni 2024
Kl. 10:40

Billedmateriale

Beskrivelse

Tinglyst areal 891 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal udgør 214 m2 fordelt ved et boligareal på 142 m2, carport på 20 m2, værksted/skur på 24 m2 og udhus på 28 m2

Ejendom opført i år 1973, i gule mursten og med eternit plader på taget. Der er tilbygget carport og skur/værksted på ejendommen. Træværket på endegavl af boligen, udestue, carport og værksted/skur ses flere steder af være slidt. Indvendig er boligen i udmærket stand, med få større aktiver i flere rum.

Ejendommen er indrettet som følger:

Entre/fordelingsgang: med lysmalede leca/funda vægge, brunt træloft og gulv belagt med lyst gulvtæppe. Indgang til boligen/entreen ved hvidmalet dørparti i træ med matterede ruder. Entreen/fordelingsgangen er med indbygningsskab i træ, med brune trælåger, samt brunt skabselement i træ, med plads til overtøj og opbevaring. Entreen/fordelingsgangen opvarmes med én radiator. Fra entreen/fordelingsgangen er der videre adgang til toilet, køkken, stue, toilet/badeværelse, soveværelse og værelse 1 og 2.

Toilet: med blå/sort/hvid mønstrede fliser på gulvet, brunt træloft og delvist hvidpudset og røde fliser på væggene. Badeværelset har ét trævindue med ét matteret glasfelt, som kan åbnes. Toilettet opvarmes med én radiator. Derudover er der monteret toilet, porcelænshåndvask og afløb i gulv. Fra toilettet er der adgang til entre/fordelingsgang.

Køkken: med tapetserede hvide vægge, lyst vinylgulv og med lyst træloft. Køkkenet har ét hvidmalet trævindue med ét glasflet, som kan åbnes. Køkken med over- og underskabe, med skuffer og låger, og brune trælåger. Der er monteret en lys laminatbordplade med sølv stålvask, samt lys laminatbordplade til afsæt mv. Der er monteret brune fliser ovenover, langs med bordpladerne. Køkkenet er derudover med hvidt Vestfrost køleskab, sort keramisk kogeplade af mærket Bosch, hvid ovn af mærket Voss, hvid Voss emhætte, samt hvis opvaskemaskine af mærket Bosch. Køkkenet opvarmes med radiator. Fra køkkenet er der videre adgang til bryggers, stue og entre/fordelingsgang. 

Bryggers: med tapetserede gullige/hvide vægge, brunt træloft og gulv belagt med delvis lyst/brunt mosaikfliser, samt grønt vinyl. Der er monteret høj-, over- og underskabe i brunt træ, med mulighed for opbevaring og plads til overtøj. Derudover er der monteret en lys laminatbordblade med sølv stålvask, samt en brun træbordplade til afsæt mv. I gulvet er der monteret afløb. Bryggerset er med vaskesøjle ved hvid Gorenje tørretumbler og hvid AEG-vaskemaskine. Foruden videre adgang til køkken, er der fra bryggers udgang til carport, ved dør i hvidmalet træ med matteret glas.

Stue: med tapetserede lyse vægge, lyst træloft og gulv belagt med lyst gulvtæppe. Stuen har to vinduer ud mod haven, hver med ét glasfelt, hvoraf det ene vindue kan åbnes. Derudover er der ét vindue ud mod udestuen, med ét glasflet der kan åbnes, samt ét vindue ud mod haven, med blyindfattede, farvede ruder. Stuen opvarmes med 3 radiatorer, samt brændeovn. Der er lagt sorte fliser rundt om brændeovnen. Foruden adgang til køkken og entre/fordelingsgang, er der videre adgang til udestue via terrasse-dørparti.

Toilet/badeværelse: med lyse fliser på væggene, heraf flere med mønster, brunt træloft og gulv belagt med lyse fliser. På toilettet/badeværelset er der ét vindue, med ét matteret glasfelt der kan åbnes. Der er opsat badværelsesmøblement med hvide over- og underskabe, samt lys håndvask. Derudover er der indmuret badekar, med lyse fliser omkring, og bruseområde afskærmet med forhæng. Toilettet/badeværelset opvarmes med gulvvarme. Fra toilettet/badeværelset er der adgang til fordelingsgangen.

Soveværelse: med tapetserede lyse/lyserøde vægge, grønt gulvtæppe og brunt træloft. Soveværelset har ét vindue i mørkt/brunt træ med ét glasfelt der kan åbnes. Der er opsat skabselement med brune trælåger. Soveværelset opvarmes med én radiator. Fra soveværelset er der adgang til fordelingsgangen.

Værelse 1: med tapetserede gule vægge, brunt træloft og gulv belagt med lyst/gråt gulvtæppe. Værelset har ét vindue i brunt træ, med ét glasfelt som kan åbnes. Der er opsat skabselement med brune trælåger. Værelset opvarmes med én radiator. Fra værelset er der videre adgang til fordelingsgangen.

Værelse 2: med tapetserede lyse vægge, brunt træloft og gulv belagt med lyst/gråt gulvtæppe. Værelset har ét vindue ud mod udestuen, i brunt træ, med ét glasfelt som kan åbnes. Der er opsat skabselement med brune trælåger. Værelset opvarmes med én radiator. Fra værelset er der adgang til fordelingsgangen.

Udestue: opført i træ, med 4 hvidmalet trævinduer, hver med ét glasfelt, gulv belagt med grå flisesten, samt taget belagt med transparent plast/trapeztagplader. Taget når ikke ud over hele udestuen/arealet. Fra udestuen er der videre adgang til stuen, gennem terrasse-dørparti, samt haven, via trædør.

Carport: opført i træ, med grå træbrædder og røde stolper som vægge, gulv belagt med grå flisesten og transparant plast/trapeztagplader på taget. Carporten er tilbygget boligen og ligger i forlængelse af skur/værksted. Fra carporten er der videre adgang til haven via trædør, samt til boligen og skuret/værkstedet.

Skur/værksted: opført i træ, beklædt med grå træbrædder, eternitplader på taget, samt med støbt gulv. Der er opsat et par træbordplader, der fungerer som værkstedsbord, samt enkle træskabe til opbevaring. Derudover står der opmagasineret en mængde aktiver i værkstedet/skuret. Skuret/værkstedet er opdelt i to, således der er adgang til skur/værksted via port/dør ud mod carport, samt skur til opbevaring via trædør ud mod haven. Der er et ældre trævindue ud mod haven i skuret/værkstedet, samt ét ældre trævindue i skuret til opbevaring. 

Ejendommen opvarmes med fjernvarme/blokvarme

Ejendommen er beliggende i byzone.

Ejendommen har separatkloakeret spildevand + delvis tag- og overfladevand.

Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg

Hvis der er lukket for forsyning med varme/el må påregnes genåbningsgebyr.

Vær opmærksom på at der kommet nye regler vedrørende brændeovne.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 2. maj 2024 af advokatfuldmægtig Christian Høgh Sørensen

Kontakt:

Bettina Stokvis Horsleben
46 92 92 16

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus