Advokatfirmaet Vingaardshus logo

Halsvej 89, 9310 Vodskov

Tvangsauktion

Dato: 20. juni 2024
Kl. 11:20

Halsvej 89, 9310 Vodskov

Tvangsauktion

Dato: 20. juni 2024
Kl. 11:20

Billedmateriale

Beskrivelse

Tinglyst areal 4740 m2 heraf vej 704 m2. Samlet bebygget areal udgør 343 m2.

Ældre ejendom, hvor stuehus/bolig er opført i år 1935, garage/værksted (tidl. stald) opført i år 1880 (til-/ombygget i år 1981) og maskinhus/garage opført i år 1998.

Der ses at være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelsen og de faktiske forhold vedr. bygning nr. 1 og nr. 2. Det fremgår af BBR-meddelelsen, at bygning nr. 1 anvendes som stuehus til landbrugsejendom og bygning nr. 2 anvendes til stald til kvæg, får mv. Af de faktiske forhold følger det, at bygning nr. 2 anvendes som stuehus/bolig og bygning nr. 1 anvendes delvist som stuehus/bolig og garage/værksted.

Boligen/stuehus er opført i gule mursten, med fibercement plader, herunder asbest, på taget og med hvide trævinduer. Indvendig er boligen delvist blevet renoveret. Dog fremstår nogle rum som ikke istandsatte og med skader, fugt mv. Af BBR-meddelelsen fremgår det, at der er et udnyttet tagetageareal på 64 m2. Det var ikke muligt at besigtige tagetagen under besigtigelsen, da der ikke forefandtes trappeopgang el.lign. hertil.

Garage/værksted er ligeledes opført i gule mursten, med mørke/brune stålplader på taget og ældre hvide trævinduer. Boligen/stuehuset og garagen/værkstedet er bygget sammen i vinkel.

Maskinhus/værksted er opført i træ, beklædt med gule stålplader, lyse stålplader på taget og med ældre brune trævinduer.

Idet der er tale om en ældre ejendom, må køber forvente udbedringer af flere forhold ved ejendommen, herunder bl.a. rengøring af boligen, samt nedrivning og istandsættelse/renovering af hele eller flere forhold ved bygningerne.

Der er placeret flere (større) aktiver på ejendommen, herunder flere biler og skurvogn, hvorfor køber må forvente at afholde udgifter til oprydning mv.  

Boligen er indrettet som følger:

Entre: med gråt flisegulv, hvidtapetserede vægge og hvidt troldtekt, med indbygget spots, som loft. Der er opsat to hvide højskabe, samt vaskesøjle med ældre vaskemaskine af mærket Gorenje og ældre tørretumbler af mærket Indesit. Fra entre er der videre adgang til toilet/badeværelse og køkken(alrum).

Toilet/badeværelse: med lyst flisegulv, delvist lyse fliser og hvide træplader på væggene, samt hvidt troldtekt, med indbygget spots, som loft. Der er ét matteret hvidt trævindue, med ét glasfelt, som kan åbnes. Badeværelset har en muret bruseniche, beklædt med lyse fliser. Der er opsat badeværelsesmøblement med grå fronter og påmonteret hvid plasthåndvask. Derudover er der opsat hvidt skabsmøblement med hvide låger. Toilettet/badeværelset opvarmes med radiator. Fra toilettet/badeværelset er der adgang til entre.

Køkken(alrum): med lyst laminatgulv, hvidtapetserede vægge og lyst træloft med indbygget spots. Gulv under køle/fryseskab har fået vand/fugt el.lign., idet det har sluppet og er hævet flere steder. I køkkenet er der ét hvidt vinduesparti i træ med to glasfelter, hvoraf ét kan åbnes. Køkkenet er med underskabe, skuffer og låger, samt to højskabe, med hvide fronter. Der er monteret en hvid laminatbordplade med sølv stålvask. Køkkenet er derudover med sølv Siemens køle-/fryseskab, Displaykøleskab, sort Bosch ovn, sort Bosch induktionskogeplade, sølv Bosch emhætte og sølv Bosch opvaskemaskine. Køkkenet opvarmes med gulvvarme. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Fra køkkenet er der adgang til entre, fordelingsgang/-rum og stue.

Stue: med lyst laminatgulv, hvidtapetserede vægge og lyst træloft. Stuen har to vinduer, hver med to glasfelter, hvoraf ét kan åbnes, samt to vinduer, hver med ét glasfelt som kan åbnes. Stuen opvarmes med gulvvarme, samt med opsat brændeovn. Gulvet under brændeovnen er belagt med sorte fliser. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken(alrum). Fra stuen er der adgang til køkken.

Fordelingsgang/-rum: med lyst laminatgulv, hvidtapetserede vægge og lyst troldtekt, med indbygget spots, som loft. Fordelingsgangen/-rummet opvarmes med gulvvarme. Fra fordelingsgangen/-rummet er der adgang til værelse 1, 2, soveværelse, toilet, teknik/fyringsrum, køkken, garage/værksted (via trædør) og have (via terrassedør med glas).

Værelse 1: med lyst laminatgulv, hvidtapetserede vægge og lyst træloft. Værelset har ét hvidt trævindue vindue, med to glasfelter, hvoraf ét kan åbnes. Værelset opvarmes med gulvvarme. Fra værelset er der adgang til fordelingsgang/-rum.

Værelse 2: med lyst laminatgulv, hvidtapetserede vægge og lyst træloft. Værelset har ét hvidt trævindue vindue, med to glasfelter, hvoraf ét kan åbnes. Værelset opvarmes med gulvvarme. Fra værelset er der adgang til fordelingsgang/-rum.

Soveværelse: med lyst laminatgulv, hvidtapetserede vægge og lyst træloft. Værelset har ét hvidt trævindue vindue, med to glasfelter, hvoraf ét kan åbnes. Værelset opvarmes med gulvvarme. Fra værelset er der adgang til fordelingsgang/-rum.

Toilet: med hvide fliser på gulvet, lyst træloft og vægge delvist hvidpudset og beklædt med hvide fliser. Der ses at være fugt/mug flere steder på træloftet. Toilettet har ét ældre trævindue med ét glasfelt som kan åbnes. Der er opsat mindre badværelsesskab med påmonteret hvid keramisk håndvask, samt monteret mindre brun træbordplade i forlængelse heraf. Derudover er der monteret en hvid håndklædevarmer. Toilettet opvarmes med gulvvarme. Fra toilettet er der adgang til fordelingsgang/-rum.

Teknik/fyringsrum: ældre rum med betongulv, delvist belagt med lyst mosaikfliser, hvidmalet træplader på væggene, samt brunt træloft. Træloftet har fået fugt og hænger flere steder. I rummet er vandvarmer og oliefyret monteret. Rummet har ét ældre trævindue med ét glasfelt som kan åbnes. Fra teknik/-fyringsrummet er der adgang til fordelingsgang/-rum.

Garage/værksted:

Med fast/støbt betongulv og hvidpudset vægge. Loftet er delvist til kip, med fritliggende bjælker, samt monteret loft med træplader. Af BBR-meddelelsen fremgår det, at der er en samlet tagetage på 113 m2. Grundet ufærdigt og ældre loft, samt manglende trappeopgang, var det ikke muligt at besigtige tagetagen under besigtigelsen. Idet ca. halvdelen af garagen/værkstedet var med loft til kip, formodes der at være uoverensstemmelser mellem det af BBR-meddelelsen angivet areal til tagetage og det faktiske areal herved. Garagen/værkstedet har otte ældre utætte vinduer, hvoraf ét vindue er faldet ud. Derudover har der tidligere været monteret en rulleport i endegavlen, hvilken er ødelagt/mangler, hvorfor der er direkte adgang for vind og vejr til garagen/værkstedet udefra. Der er monteret mindre værkstedsbord og vandvarmer i bygningen. Der er direkte adgang fra garagen/værkstedet til boligen ved trædør. Bygningen bærer præg af løbende ikke at være istandsat/renoveret, hvorfor køber må forvente at afholde udgifter hertil.

Maskinhus/værksted: med fast/støbt betongulv. Væggene og loftet går helt ud til yderbeklædningen. Der er monteret værkstedsbord og lagerhylder til opbevaring. Der forefindes en del aktiver i maskinhuset/værkstedet. Der er adgang til maskinhuset/værkstedet ved ældre trædør og sort rulleport. Idet der er tale om en ældre/slidt bygning, må køber forvente at afholde udgifter til renovering/istandsættelse af væsentlige dele i og på bygningen.

Ejendommen opvarmes med oliefyr og brændeovn.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb ved mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Hvis der er lukket for forsyning med varme/el må påregnes genåbningsgebyr.

Vær opmærksom på at der kommet nye regler vedrørende brændeovne.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 14. maj af advokatfuldmægtig Christian Høgh Sørensen

Kontakt:

Bettina Stokvis Horsleben
46 92 92 16

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus