Find medarbejder
Find medarbejder

Vingaardshus ERHVERV

Erhvervsafdelingen hos Advokatfirmaet Vingaardshus

Vingaardshus’ afdeling for erhvervsklienter beskæftiger sig med rådgivning til erhvervslivet, offentlige myndigheder, forsyningsvirksomheder og organisationer.

Hos Vingaardshus er vi stolte af at yde juridisk rådgivning på et højt specialiseret niveau inden for alle væsentlige erhvervsretlige forhold.

Advokaterne i Vingaardshus har alle kompetencerne til at rådgive vores erhvervsklienter indenfor generelle erhvervsjuridiske forhold. Derudover har hver advokat typisk 2 – 3 egentlige erhvervsjuridiske specialer, samt mulighed for til enhver tid at trække på vores forskellige specialeafdelinger. Det er vores erfaring, at Vingaardshus’ advokater med denne model sikrer en optimal rådgivning med udgangspunkt i den konkrete virksomheds individuelle forhold.

Mange af advokaterne i Vingaardshus deltager ofte i bestyrelsesarbejde og har derfor et indgående førstehåndskendskab til erhvervslivets økonomiske og juridiske forhold. Vi tror på, at det giver de bedste muligheder for at yde vores klienter værdiskabende juridisk rådgivning.

En stadig større del af vores rådgivning vedrører internationale forhold og kontrakter.

I Vingaardshus er vi altid interesseret i at stifte bekendtskab med nye erhvervsvirksomheder. Ønsker du et uforbindende møde på din virksomhed eller hos os, er du altid velkommen til at kontakte os.

Velkommen hos Vingaardshus ERHVERV.

Du finder vores specialiserede advokater indenfor erhvervs- og selskabsret her