Find medarbejder
Find medarbejder

Viborgvej 44, 9600 Aars

tirsdag den 03 september 2019 kl. 11.00

Ejendommens tinglyste areal er 658 m2 heraf vej 0 m2. Boligens bebyggede areal, det samlede bygningsareal og boligarealet er på 124 m2. Der er indrettet fuld kælder på 124 m2 under hele huset.

Ejendommen er opført i letbeton og med eternittag i 1957. På grunden er der også opført en garage i samme materialer som boligen på 33 m2.

Ejendommen er indrettet med en lille entre med videre adgang ind til en mellemgang, begge belagt med klinker og trælofter. Fra mellemgangen er der til venstre en dør ind til et køkken også med samme gulvbelægning. I køkkenet var der et komfur GRAM, opvaskemaskine LOGIK og et køleskab. Fra mellemgangen er der også adgang til en stor stue med parketgulv, hvor der er en dør ud til haven. Endelig er til højre fra mellemgangen et toilet med brusebad og en gang ind til 2 store og 1 lille værelse alle med tæpper på gulvene.

Via en trætrappe i mellemgangen kommer man ned til kælderetagen. Kælderen indeholder et stort hobbyrum/gildestue, værksted, fyrrum, viktualierum og et vaskerum, hvor der står en vaskemaskine GORENJE.

Ejendommen er indvendigt fuldstændig ryddet og fremtræder i pæn stand, medens haven bærer tydeligt præg af at ejendommen ikke har været beboet i længere tid.

Der er lukket for vand og el, og der må påregnes udgifter til genoplukning.

På naboejendommen Viborgvej 42 er der tinglyst fri og uhindret brugsret på et areal på ca. 500 m2 til fordel for den til enhver tid værende ejer af Viborgvej 44, se vedhæftede servitut tinglyst 26 juni 2006.
 
Ejendommen opvarmes med pillefyr og der er også installeret et varmepumpeanlæg.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 4692 9210.

Der er fremvisning af ejendommen mandag den 19. august 2019 kl. 14.00. Tilmelding nødvendig til krf@vingaardshus.dk