Find medarbejder
Find medarbejder

Vibekevej 76, 9740 Jerslev J og Bodilvej 3, 9740 Jerslev J - ny auktion

onsdag den 29 maj 2019 kl. 9.15

Som det fremgår af salgsopstillingen, er der tale om 2 selvstændige matrikelnumre, der er vurderet hver for sig og er uensartet behæftet.

Vibekevej 76
Ejendommens tinglyste areal er på 335 m2 heraf vej 0 m2. Det bebyggede areal og det samlede bygningsareal er 73 m2, medens boligarealet er på 114 m2, hvoraf de 41 m2 er beliggende på 1 sal.
 
Ejendommen – opført i 1902 og ombygget i 1994 - er opført i mursten, malet/pudset gul med rødt tegltag bestående af cementtagsten. Hvidmalede dannebrosvinduer i træ.

Ejendommen indeholder lille entre med sort/grå klinkegulve, hvide/gule pudsede vægge. Fra entre indgang til lille badeværelse med brune klinkesten på vægge, klinkegulv, lille håndvask samt WC. Stue med lakerede trægulve, gule tapetbelagte vægge med trælister og planke-træloft. Køkken med hvidt klinkegulv, blanding af hvide/gule tapetserede og finpudsede vægge, facader på køkkenet består af lyst træ, bordplade i mørkere brunt træ, grå vægklinker i køkkenet, lyst planke-træloft tilsvarende stuen. Endvidere køleskab med fryser, ovn/komfur – begge af ældre dato. Bryggers med sort/grå klinkegulve tilsvarende entreen, ufærdigt loft, finpudsede hvide/gule vægge, indbygget skab samt vaskemaskine af ældre dato. Badeværelse med lyste klinker på gulv og vægge, planke-træloft tilsvarende køkken og stue, indbygget skabsarrangement i lyst trælignende materiale, marmorlignende bordplade i lyserøde nuancer, muret brusekabine i samme klinkemateriale som resten af badeværelset og WC.

1. salen:
Fra entre en smal og stejl trappe i mørkt olieret træ med sort metalgelænder til 1.sal. Etagen er opdelt i to lige store rum. Begge rum har trægulve, loft til kip, lyse træbjælker i loftet, hvide tapetserede vægge og skråvægge i planketræ tilsvarende stue, køkken og badeværelse. Bemærk at bagerste væg i inderste rum ikke er færdiggjort.

Generelt kan der siges om huset, at der er lavt til loftet i stueetagen. Derudover er alle husets døre olieret trædøre med guld håndgreb. Huset har desuden en bagdør i bryggerset med udgang til en lille indhegnet brostenslagt terrasse.

Der er registreret 4 olietanke på ejendommen, hvoraf den fra 1962 er tømt, afblændet og opfyldt, og den fra 1987 er afblændet.

Ejendommen opvarmes med naturgas i henhold til BBR.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg i henhold til BBR.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg i henhold til BBR..

Der er må påregnes genåbningsgebyrer til genetablering af el, vand og varme.

 

Bodilvej 3.
Ejendommen, der i BBR er anført som bygning 1 og opført i 1950, er en hvidpudset/murstensbygning med eternittag på 57 m2. Bygning 2 i BBR – der er sammenbygget med bygning 1 - er en træbygning også med eternittag på 15 m2 opført 1997 og benævnt som en carport i BBR.

Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg i henhold til BBR.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg i henhold til BBR.

For begge ejendomme er det i ejendomsdatarapporterne anført, de er beliggende i et område, hvor der er planlagt separatkloakering, dog er årstal for ikrafttræden 2060.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 46929216.

Samlet budsum for ejendommene på 1. auktion kr. 80.00,00