Find medarbejder
Find medarbejder

Tulipanvej 21, 9310 Vodskov

tirsdag den 27 april 2021 kl. 10.20

Tinglyst areal 13.552 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 110 m2.
    
Ejendommen er opført i mursten. Facaden er kalket hvid. Tagbeklædningen er røde teglsten. Der er hvide Dannebrogsvinduer i træ. 

Ejendommen indeholder i stueetagen bryggers med brune fliser på gulv, malede murstensvægge, gipsloft med synlige bjælker og AEG vaskemaskine. Fra bryggerset er der trappe til 1. sal. Soveværelse med trægulv, malede murstensvægge og betonloft. Værelse med trægulv, pudsede vægge og gipsloft med synlige bjælker. Badeværelse med brune klinker på gulv, pudsede vægge, gipsloft, wc, vask i skabsarrangement og badekar med bruser. Køkken med kork på gulv, køkkenelementer med blå fronter og hvide greb, laminatbordplade, tapet på vægge/pudsede vægge, gipsloft med synlige bjælker, komfur med ovn og keramisk kogeplade, Siemens opvaskemaskine samt køleskab. Spisestue med trægulv, pudsede vægge og gipsloft med synlige bjælker. Stue med trægulv, savsmuldstapet på vægge og gipsloft med synlige bjælker. Stue med trægulv, savsmuldstapet på vægge og gipsloft med synlige bjælker. Forgang med trægulv, savsmuldstapet på vægge og gipsloft med synlige bjælker. 

1. salen indeholder værelse med gulvtæppe samt malet væv på vægge og loft. Repos/stue med gulvtæppe samt malet væv på vægge og loft. Værelse med gulvtæppe samt malet væv på vægge og lofter. 

Ifølge BBR har ejendommen et boligareal på 110 m2. Tagetagen (1. salen) er således ikke registreret som boligareal.

Til ejendommen hører der også sammenbygget udhus/lade/garage opført i mursten. Tagebeklædningen er også røde teglsten. 

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone og landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk.

Besigtigelse foretaget den 19.03.2021 af advokat Malene Krogsgaard

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210