Find medarbejder
Find medarbejder

Strandvejen 74, 9370 Hals - Omberammet

tirsdag den 25 februar 2020 kl. 14.20

Ejendommen har et tinglyst areal på 1239 m2 heraf vej 0 m2.  Ejendommens beboelse opført i 1968, butik opført i 1957 og lager opført i 1957 er sammenbygget. Det samlede bygningsareal og beboelsen er på 84 m2, butikken har 86 m2 erhverv og lageret er på 57 m2 erhverv.

Herudover er der på ejendommen af Eniig i 2011 opført et teknikskur på 9 m2.

Alle bygninger er opført i letbeton med pap tag på boligen og eternittage på butik og lager.
 
Beboelsen er indrettet med en entre og mellemgang, hvor der fra entreen er en dør ind til 2 mindre sammenhængende rum samt til et gammelt køkken – hvor der er et ældre køleskab Gram og en ældre vaskemaskine Zanussi.  Herudover et mindre toilet. I mellemgangen et lille badeværelse med toilet og bruser. Toiletterne er ikke funktionsdygtige efter oplysning fra lejers repræsentant.

For enden af mellemgangen er der en dør ind til en vinkelstue med indrettet køkken i den ene ende af stuen. Køkkenet indeholder Gorenje køleskab, ovn og gaskomfur med emhætte og en Miele opvaskemaskine. Herudover er der en fryser i et af værelserne. Der er trælofter i de fleste af rummene og ældre parketgulve.

På ejendommens murværk var der flere afskalninger ligesom der indvendig er konstateret fugtskader.

Ejendommen opvarmes med gas.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen har nedsivning til sivedræn – der efter oplysning ikke fungerer – pålæg om tilslutning til offentlig kloak er ikke opfyldt.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

Vedrørende lejemålet henvises til lejekontrakten på side 101-113 og mail fra kurator på side 98.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210