Find medarbejder
Find medarbejder

Solvej 12, 9293 Kongerslev

tirsdag den 27 april 2021 kl. 13.40

Tinglyst areal 703 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 116 m2, og med et samlet boligareal på 194 m2.

Ejendommen, som er opført i 1964 og til-/ombygget i 1988, er opført i gule mursten. Tagbeklædningen er eternitplader. Vinduerne er dels nyere hvide plastikvinduer og dels ældre hvide trævinduer. 

Stueetagen indeholder bryggers med gulvtæppe, malet væv på vægge og træloft. Ejer oplyser, at en forsikringsskade er under udbedring, hvilket er baggrunden for, at alt i bryggerset er fjernet. Køkken med linoleum på gulv, køkkenelementer med hvide fronter og stålgreb, laminatbordplade, komfur med keramisk induktionsplade og ovn af mærket Bosch, emhætte af mærket Wasco, malet væv på vægge og træloft. Køleskab mangler. Stue med linoleum på gulvet, tapet på vægge og træloft. Fordelingsgang med linoleum på gulv, malet væv på vægge og træloft. 3 værelser, alle med linoleum på gulv, malet væv på vægge og træloft. Badeværelse med hvide fliser på gulv og vægge, træloft, wc, vask i skabsarrangement og en bruseniche. 

1. salen indeholder repos med gulvtæppe, tapet på vægge og træloft. Værelse med gulvtæppe, malet væv på vægge og træloft. Værelse med gulvtæppe, tapet på vægge og træloft. Stue med gulvtæppe, tapet på vægge og træloft. 

Til ejendommen hører en garage opført i gule mursten med metalplader som tagbeklædning. 

Ejendommen opvarmes med fyringsgasolie.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk.

Besigtigelse foretaget den 10. marts 2021 af advokat Malene Krogsgaard. 

 Hent salgsopstilling eller kontakt Betinna Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 46929216