Find medarbejder
Find medarbejder

Smedegaardsvej 25, 9493 Saltum - ny auktion

onsdag den 29 maj 2019 kl. 9.00

Tinglyst areal 3442 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 121 m2. Samlet boligareal 187 m2, heraf 66 m2 tagetageareal.
 
Ejendommen er opført i mursten. Facaden er pudset og malet henholdsvis grå og blå. Ejendommen har hvide Dannebrogsvinduer i træ med termoruder. Tagbeklædningen er røde cementtagsten.

Ejendommen indeholder bryggers med malede murstensvægge, lyse klinker på gulv, træloft, skabsarrangement med lyse skabslåger med stålgreb og laminatbordplade. Køkken med lyse klinker på gulv, træloft, malet væv på vægge, køkkenelementer er med brune fronter, keramisk kogeplade, ovn samt en opvaskemaskine af mærket Ariston Hotpoint. Stue med trægulv, betonvægge og træloft.
Værelse med lyse klinker på gulv, malede murstensvægge og træloft. Stue med træloft, laminatgulv og malede murstensvægge.
Tidligere grovkøkken: med malede murstensvægge, træloft, lyse klinker på gulv, skabsfryser af mærket Frigor og kummefryser af mærket Caravell. Badeværelse med lyse fliser på gulv, træloft, malede murstensvægge, wc, bruseniche, håndvask i et skabsarrangement med lyse låger og laminatbordplade. Tørretumbler og vaskemaskine tilhører ejerens datter.

1. sal er indrettet med repos med trægulv, træloft og malet væv på vægge samt 3 værelser med træloft, tapet på vægge og trægulv/spånplader på gulv.

Til ejendommen hører der også en større garage med værksted/redskabsrum.

Ejendommen opvarmes med centralvarme fra eget anlæg, et-kammer fyr.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommens afløbsforhold er, mekanisk rensning med nedsivningsanlæg med tilladelse.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210

Højeste bud på 1. auktion kr. 400.000.00