Find medarbejder
Find medarbejder

Skodsborgvej 25, 9270 Klarup - er tilbagekaldt

tirsdag den 24 maj 2022 kl. 9.20

Tinglyst areal 828 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 129 m2. Ejendommen er opført i gule mursten. Tagbeklædningen er sorte eternitplader. Vinduerne er ældre trævinduer. Ruderne er ældre termovinduer. Flere af ruderne er punkterede.

Ejendommen indeholder entre med fliser på gulv, tapet/hessian på vægge og træpaneler på loft. Der er fugtskjolder på væggene. Fordelingsgang med gulvtæppe, tapet på vægge og træpaneler på loft. I gangen står et køleskab af mærket Electrolux. Gæstetoilet med brune fliser på gulv, fliser/savsmuldstapet på vægge, WC, håndvask og træpaneler på loft. Bryggers med fliser på gulv, savsmuldstapet på vægge, træpaneler på loft og en vaskemaskine af mærket Direct Drive. Badeværelse med fliser på gulvet, fliser/ savsmuldstapet på vægge, badekar, vægbruser, håndvask, WC samt træpaneler på loft. Soveværelse med gulvtæppe, tapet på vægge og træpaneler på loft. 2 værelser, begge med gulvtæppe, savsmuldstapet på vægge og træpaneler på loft. Stue: med gulvtæppe, savsmuldstapet på vægge og træpaneler på loft. Fra stuen er der udgang til en have. 
Køkken med kork på gulvet, savsmuldstapet på vægge, træpaneler på loft, ældre køkken med træfarvede låger, ældre emhætte, ældre komfur med ovn. Der er ingen opvaskemaskine eller fryser på ejendommen. 

Gulvet er ”væk” flere steder i ejendommen. Man træder her lidt ned. I køkkenet og i gangen er det hul i gulvet. Ejendommen trænger til vedligeholdelse. 
Til ejendommen hører en garage med fladt tag. 
Ejeren oplyser, at der tidligere har været rotter på ejendommen, men de skulle i følge det oplyste være bekæmpet. 

Ejendommen opvarmes med centralvarme med en fyringsenhed.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet alment vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 11.04.2022 af advokat Malene Krogsgaard.

Kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210.