Find medarbejder
Find medarbejder

Sigurd Hoels Vej 7, 9381 Sulsted

tirsdag den 05 juli 2022 kl. 09.40

Tinglyst areal 709 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 90 m2.
    
Ejendommen, som er opført i 1915, er opført i mursten og facaden er pudset hvid. 
Tagbeklædningen er af betontagsten. Vinduerne er – primært – nyere, hvide vinduer. 

Stueetagen indeholder entre med gulvtæppe på gulv, pudsede, hvide vægge og trælofter. Køkken med laminat på gulv, malede, hvide vægge og trælofter. Køkkenelementer med hvide fronter og laminatbordplade, køleskab af mærket Cool n Cool, induktionskogeplade af mærket Bosch, ovn af mærket Bosch, emhætte af mærket Wasco og opvaskemaskine af mærket Samsung. Terrassedør med udgang til terrasse. Badeværelse med klinker på gulv, klinker på vægge, pudset loft, wc, vask i skabsarrangement og bruser. Stue med gulvtæppe på gulv, malede, hvide vægge, gipsplader på loft og en brændeovn. Stue med trægulve, malede, hvide vægge samt en væg med tapet og pudset loft. Soveværelse med gulvtæppe og laminat på gulv, malede, hvide vægge og pudset loft.

1. salen indeholder repos: med gulvtæppe på gulv, pudsede, hvide vægge, trælofter og vaskemaskine af mærket Blomberg. Værelse med laminat på gulv, malede, hvide vægge og trælofter. Værelse: med gulvtæppe på gulv, malet væv på vægge og trælofter. Toilet: med linoleum på gulv, pudsede, hvide vægge samt en væg med tapet, trælofter, wc og vask i møbelarrangement.

Til ejendommen hører et udhus opført i hvide mursten og med tegl som tagbeklædning. Der er desuden lavet terrasse og opført en carport på ejendommen.

Ejendommen opvarmes med centralvarme med en fyringsenhed.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Vær opmærksom på at der kommet nye regler vedrørende brændeovne.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 30.05.2022 Sille Lundgaard Pedersen.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger tel. 46929210