Find medarbejder
Find medarbejder

Rughaven 38, 9370 Hals - Ny auktion

tirsdag den 29 november 2022 kl. 13.00

Tinglyst areal 768 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 111 m2.    
Ejendommen, som er opført i 1973 og til-/ombygget i 2011, er opført i hvide mursten. Tagbeklædningen er af tegl. Vinduerne er – primært – ældre trævinduer. 

Ejendommen indeholder i stueetagen entre med laminat på gulv, savlsmuldstapet på vægge og træloft. Køkken med laminat på gulv, malet væv på vægge og træloft. Køkkenelementer med fronter af træfiner og laminat bordplade. Køleskab af mærket Electrolux, komfur og ovn af mærket Voss, emhætte af mærket Voss og opvaskemaskine af mærket Bosch. Stue med laminat på gulv, malet væv på vægge og træloft. Toilet med hvide klinker på gulv, malet væv på vægge, træloft, wc og vask i skabsarrangement. Bryggers med klinker på gulv, malet væv på vægge, træloft, vaskemaskine af mærket Bosch og tørretumbler af mærket Blomberg. Udestue med klinker på gulv, mursten på vægge og træloft.

1. sal indeholder repos med laminat på gulv, hvidt tapet på vægge og gipsplader på loftet. Badeværelse med klinker på gulv, malet væv på vægge, træloft, wc, vask i skabsarrangement og brusekabine. Værelse med laminat og gulvtæppe på gulv, malet væv på vægge og træloft. Værelse med laminat på gulv, malet væv på vægge og træloft. Værelse med laminat på gulv, savsmuldstapet på vægge, træloft og terrassedør med udgang til altan.

Til ejendommen hører en garage og et udhus.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Der er et lejemål i ejendommen. Den månedlige husleje andrager kr. 5.300,00 + forbrug.

Besigtigelse foretaget den 13.09.2022 af advokatfuldmægtig Mathilde Freiheit.

Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger tel. 46929210.

 

Højeste bud på 1. auktion kr. 320.000,00