Find medarbejder
Find medarbejder

Præstegaardsvej 17, 9480 Løkken - er tilbagekaldt

mandag den 16 september 2019 kl. 10.00

Enfamiliehus med et tinglyst areal på 1348 m2 heraf vej 0 m2. Ejendommens bebyggede areal - har med en indbygget garage på 31 m2 - et bygningsareal 187 m2, medens det samlede boligareal er på 216 m2, hvoraf de 60 m2 er beliggende på 1 sal.

Ejendommen er en halvanden plans villa opført i gule mursten med eternittag. Ejendommen er opført i 1917 og til/ombygget i 1978.

Ejendommen er i stueplan indrettet med entre, hvorfra der er adgang til stor vinkelstue og til køkkenet. Fra køkkenet er der adgang til en mellemgang, hvor der et toilet, en trappe til 1 salen og endelig adgang til de bagved liggende rum bestående af 3 mindre værelser, bryggers og vaskerum. 1 salen indeholder stor stue med åben mindre tekøkken, et soveværelse og et toilet/ badeværelse.
Entreen med klinkegulv. Vinkelstue med parketgulv. Køkken med vinyl gulv, komfur, opvaskemaskine og køleskab. Mellemgang med tæpper og trætrappe til 1 sal. 3 værelser, 2 med tæpper på gulvet og i 1 med parketgulv. Bryggers med vaskemaskine. Vaskerum med fliser og brusekabine. Stuen 1 sal er med træloft og tæpper på gulv. Der er komfur/emhætte og køleskab i tekøkkenet. Udgang til en altan. Soveværelse med tæpper or træloft. Badeværelse med vinyl og brusekabine.

Ejendommen ligger i et område, hvor der ikke er bopælspligt.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Fælleskloakeret, planlagt ændring til separatkloakering 2020.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

Kontakt Bettina Stokvis Horsleben, tel. 4692 9216.