Find medarbejder
Find medarbejder

Øster Alle 2, 9700 Brønderslev - Ny auktion

mandag den 03 februar 2020 kl. 09.00

Ejendommen har et tinglyst areal på 461 m2 heraf vej 0 m2. Det bebyggede areal og det samlede bygningsareal er på 91 m2, medens det samlede boligareal udgør 151 m2. Heraf er de 91 m2 beliggende i stueetagen, medens de resterende 60 m2 er på 1 sal. Endelig er der et samlet kælderareal på 91 m2.

Ejendommen, der er fra 1919, er opført i røde mursten og med en tagbelægning af cementtagsten. Herudover er der i 1985 opført en garage med plads til 2 køretøjer også i røde mursten og eternittag.

Stueetagen:
I henhold til BBR er stueetagen 88 m2. Den er indrettet med en mindre entre, der indeholder en trappe både til 1 sal og til kælderetagen. Fra entreen kommer man ind i en spisestue, og herfra er der adgang til en dagligstue og ud til køkkenet. Det er et åbent køkken med spiseplads, og fra køkkenet er der, via en mellemgang, en dør ud til badeværelse med toilet. I entreen er der fliser, medens der i spisestuen og i dagligstuen er tæpper på gulvene og med trælofter. I køkkenafdelingen er der parketgulv og trælofter, og der var et komfur og emhætte, køle-frys samt en opvaskemaskine. I mellemgangen er der ligeledes parketgulv. Badeværelse er beklædt med hvide klinker og en indbygget brusekabine. I badeværelset er der opstillet en vaskemaskine og en tørretumbler.

Stueetagen er beboet af afdødes søn.

1 salen:
I henhold til BBR 63 m2 er 1 sal indrettet med et lille toilet i gangen, en fordelingsgang med adgang til 2 værelser og til et ”nedlagt køkken” der ikke er i brug og bruges til opmagasinering. 1 salen er ubeboet.

Kælder:
Der er kælder under hele huset og kælderen består af et stort rum og 3 mindre rum. Højden i kælderen er ca. 1.10 meter og der er tydelige vand og fugtproblemer.

Garagen er en dobbelt garage med plads til 2 biler.

Der står en gammel olietank mellem huset og garagen.

Afdødes søn Torben Eduardsen har beboet stueetagen gennem længere tid, og betalte oprindelig leje, men det har han ikke gjort de seneste 3 - 4 år. Torben Eduardsen har oplyst, at han siden faderens død, har registreret sig som bruger af el, vand og varme og betalt det løbende forbrug.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 4692 9210.

Højeste bud på 1. auktion kr. 250.000,00