Advokatfirmaet Vingaardshus logo

46 92 92 00

Nørlund 7B, 9362 Gandrup

Tvangsauktion

BEMÆRK: Ny auktion
Dato: 21. december 2023
Kl. 11:00

Beskrivelse:

Tinglyst areal 451 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 166 m2, med et boligareal på 134 m2.

Ejendommen, som er opført i 2008, er opført i røde mursten. Tagbeklædningen er sort betontagsten. Vinduerne er – primært – nyere, mørke/brune trævinduer.

Boligen er indrettet som følger:

Entre/Bryggers: med tapetserede hvide vægge og lyst træloft. Gulvet er af lyse klinker. Ind-gangspartiet til boligen er i mørkt/brunt træ, med matteret glas. Der er monteret et bryggersmøblement med hvide skuffe- og skabselementer, samt grålig laminatbordplade. Den ene låge har taget imod lidt fugt. Op af bryggersmøblementet, er der en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, som begge er af mærket Bosch. Derudover er der et hvidt skabs-element med låger. Fra entre/bryggers er der videre adgang til køkken, toilet/bad, soveværelse, værelse 1 og 2.

Toilet/bad: med lyst flisegulv og lyse fliser på væggen omkring bruserområde. Derudover er der tapetserede hvide vægge og lyst træloft. Der er opsat et badeværelsesmøblement i hvidt element, med lysegrå laminatbordplade. Yderligere, er der et toilet og bruseområde.

Soveværelse: med tapetserede hvide vægge, lyst træloft og laminatgulv. Der er ét vindue i mørkt/brunt træ, med to glasfelter, hvoraf det nederste kan åbnes.
Fra soveværelset er der videre adgang til badeværelse og entre

Badeværelse: med mørke/sorte fliser på gulvet, bruseniche og omkring badekar. Derudover er det med tapetserede hvide vægge og lyst træloft. Der er to mindre vinduer i mørkt/brunt træ, hver med to matteret glasfelter, hvoraf det nederste kan åbnes. Badeværelsesmøble-mentet er i hvide elementer og med sort laminatbordplade. Derudover er der et toilet, en bru-seniche og et indmuret badekar.

Værelse 1: med tapetserede hvide vægge, lyst træloft og laminatgulv. Der er ét vindue i mørkt/brunt træ, med to glasfelter, hvoraf det nederste kan åbnes. Der er derudover et hvidt skabselement med to låger.

Værelse 2: med tapetserede hvide vægge, lyst træloft og laminatgulv. Der er ét vindue i mørkt/brunt træ, med to glasfelter, hvoraf det nederste kan åbnes. Derudover er der et ind-bygningsskab med tre rullelåger.

Køkken: i åben forbindelse med spisestue/stue. Det er med tapetserede hvide vægge, lyst træloft, indbygget spots i loftet og lyse fliser på gulvet. Køkkenet er med hvide fronter og mørk/grålig laminatbordplade, samt en køkkenø der adskiller køkkenet og spisestue/stue. Der er en lysere laminatbordplade omkring den keramiske kogeplade. Køkkenet er med køleskab og fryseskab af mærket Bosch, ovn af mærket Bosch, keramisk kogeplade af ukendt mærke, emhætte af mærket Silverline og opvaskemaskine af mærket Bosch. Der er to vinduer i mørkt/brunt træ, med to glasfelter, hvoraf nederste kan åbnes.
Fra køkkenet er der videre adgang til spisestue/stue, værelse 3 og entre/bryggers.

Spisestue/stue: i åben forbindelse med køkkenet. Med tapetserede hvide vægge, lyst træloft og laminatgulv. Der er to vinduer i mørkt/brunt træ, med to glasfelter. Derudover er der et vinduesparti med terrassedør. I loftet over vinduespartiet og terrassedøren er der indbygget spots.
Fra spisestuen/stuen er der adgang til køkkenet og terrassen.

Værelse 3: med tapetserede hvide vægge, lyst træloft og laminatgulv. Der er ét vindue i mørkt/brunt træ, med to glasfelter, hvoraf det nederste kan åbnes. Derudover er der et hvidt skabselement med to låger.

På adressen er der en åben garage/carport, opført i sort malet træ. Carporten er med sort tag, som har en lille hældning. Af BBR-meddelelsen fremgår det, at carporten er med tagpap, men på adressen forefindes carporten med profil tagplader.

Derudover er der på adressen et udhus opført i sort malet træ. Ved den udvendige trævæg, pegende ud mod haven, må der forventes overmaling/udskiftning af dele eller hele beklædnin-gen. Udhuset er med sort tag. Af BBR-meddelelsen fremgår det, at carporten er med tagpap, men på adressen forefindes carporten med profil tagplader. Indvendig er udhuset belagt med grå flisesten og delvist opført med træbeklædning. Der er opsat skabs- og skuffeelementer, som for nuværende ejer, fungerer som værkstedsplads. Der er ét vindue ud mod haven. Der-udover er der installeret et mindre køleskab af ukendt mærke. Der er to dørpartier, hvoraf det ene giver adgang til forhaven/carporten og den anden giver adgang ud til haven.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme/blokvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone
Ejendommen er tilsluttet afløb til offentligt kloaksystem
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Lejemålet:

Ejendommen er udlejet. Månedlig leje udgør kr. 8.900,00 + a’conto varme kr. 700,00 og a’conto vand kr. 300,00. Depositum udgør kr. 26.700,00. Se øvrigt kopi af lejekon-trakten i salgsopstillingens side 91-107.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjern-varme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til dingeo.dk og weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 6. oktober 2023 advokatfuldmægtig Christian Høgh Sørensen.

Højeste bud på 1. auktion kr. 1.080.000,00

Kontakt:

Bettina Stokvis Horsleben
46 92 92 16

Billedmateriale:

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus