Find medarbejder
Find medarbejder

Mulbjergvej 6, 9280 Storvorde - Ny auktion

tirsdag den 18 august 2020 kl. 13.00

Ejendommen består af 2 matrikelnumre - matrikel nr. 6ae Dokkedal By, Mou med et areal på 741 m2, hvor huset er opført, og matrikel nr. 6ag Dokkedal By, Mou med et areal på 152 m2, hvor udhuset er opført. Der foreligger en samvurdering af de 2 matrikelnumre.

Det bebyggede areal, det samlede bygningsareal og boligarealet er på 70 m2, og herudover er der et kælderareal på 30 m2. Kælderarealet består af 2 rum, hvor oliefyret er placeret.

Ejendommen opført i 1936 - og oplyst renoveret indvendig i 2008 - er opført i mursten og hvidkalket og med eternittag og tagpap på en del af huset. Herudover er der også fra 1936 et udhus opført i mursten og hvidkalket på 12 m2. Endelig er der i haven et træskur, som ikke fremgår af BBR.

Ejendommen er indrettet med en lille entre, hvorfra der er adgang til toilet og bad samt til 2 stuer en suite. I den ene stue er der en brændeovn. Fra stuen er der åben adgang ud til køkkenet som indeholder kogeplade, emhætte ovn, køle/fryseskab og en opvaskemaskine Bosch. Fra køkkenet er der via en baggang indtil et soveværelse.

Der er overalt i huset - bortset fra bad/toilet og entre - nyere parketgulv. Ejeren har oplyst, de ikke de senere år har brugt oliefyret til opvarmning, men alene har benyttet brændeovnen som opvarmningskilde.

Udvendig er der store afskalninger på det malede murværk.

På ejendommen fandtes der alene olitanken fra 2008, opstillet bag ved huset i haven.
 
Ejendommen opvarmes med oliefyr + brændeovn.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommens aktuelle afløbsforhold: Separatkloakeret: spildevand.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210.

Højeste bud på 1. autkion kr. 20.000.