Find medarbejder
Find medarbejder

Mølleparkvej 7, 9000 Aalborg

tirsdag den 03 december 2019 kl. 9.00

Tinglyst areal 366 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 90 m2. Samlet boligareal 93 m2. Samlet erhvervsareal 95 m2.
 
Ejendommen, som er opført i 1902 of om-tilbygget i 1992 er opbygget i pudset mursten og med eternittag. Vinduerne i ejendommen er gennemgående af plastik. I baggården er der opført en garage med to porte. Der er i forlængelse af garagen disponible rum, der er indrettet med en gang, to rum med murstensvægge, laminatgulv og betonloft samt et toilet/bad med hvide fliser på vægge, betonloft, WC. Håndvask mangler.

Ejendommen er indrettet med pizzeria i stueetagen, hvortil også kælderen bliver benyttet. Førstesalen er indrettet med en lejlighed bestående af køkkenalrum, toilet/bad, to værelser og en udnyttet tagetage. Kælderen anvendes til lager

Pizzeriaet er indrettet med betjeningsareal med siddepladser, hvorfor der er adgang til endnu et lokale med siddepladser. Begge lokaler er med mørke gulve, spot i lofterne og delvis fliser/tapet på væggene. Der er adgang til kældertrappen, hvor kundetoiletterne befinder sig. I kælderen er der tre disponible rum. Alle tre rum er med fliser på gulvene og to rum med fliser på væggene. I kælderen er der installeret dejmaskine, ovn, fryser, rullemaskine, to vaskemaskiner og en tørretumbler. Køkkenet i stueetagen er indrettet med salatbar, pizzaovn af mærket Sveba Dahlen, Anretterbord, frituresteger, stegeplade, grillplade, gasblus, to store kølediske, mindre trefløjskøleskab og stort køleskab med glaslåge samt yderligere en pizzaovn mærket Classic. Til køkkenet tilstøder der et mindre lokale, hvor der er installeret vask og opvaskemaskine.

Lejligheden på førstesal er indrettet med køkkenalrum og stue med linoleumsgulv, tapet på væggene og gipsloft med spots. Køkkenet er med sorte fronter. I køkkenet er der installeret køle/fryseskab af mærket LG, kogeplade fra Bosch, ovn fra Gorenje og en emhætte fra Simens. Værelserne er begge med tapet på væggene, hvide gipslofter og indbygget skabe. Det ene værelse er med laminatgulv, og det andet med trægulv. Toilet/bad er med fliser på gulv og vægge. I toilet/badet er der installeret en brusekabine, toilet og et skabsarrangement. Trappeopgangen til den udnyttede tagetage er af træ. Tagetagen er med skråvægge. Der laminatgulv og væv på vægge/loft. Fra tagetagen er der et større glasparti med dør. Fra baggården er der adgang til lejligheden.

Funktionaliteten af diverse maskiner og hårde hvidevarer kunne ved besigtigelsen ikke fastlægges.

Pizzeriaet ser ud til at være i drift men formodentlig lejer Tony’s Pizza IVS. Cvr 39433613. Stiftet 01.07.2018 er den 24.10.2019 under tvangsopløsning.

Det har ikke været muligt at få nærmere oplysninger om eventuelle lejevilkår, herunder om der er betalt depositum/forudbetalt leje.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg.
Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 4692 9210.