Find medarbejder
Find medarbejder

Luneborgvej 69, Tylstrup, 9382 Tylstrup

torsdag den 05 oktober 2023 kl. 10.20

Tinglyst areal 490 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 90 m2. Samlet bygningsareal 180 m2. Samlet erhvervsareal 284 m2.
    
Ejendommen er beliggende midt på hovedgaden gennem Tylstrup. Ejendommen er en blandet ejendom således, at den indeholder både bolig og erhverv i form af slagterforretning og slagteri.

Ejendommens facade er pudset og malet rød. Vinduerne er ældre hvide trævinduer. Tagbeklædningen er eternitplader på beboelsen/slagterforretningen og cementtagsten på stald og slagteri.

Beboelsen indeholder køkken med parketgulv, træloft, malede murstensvægge, køkkenelementer med lyse låger, ASKO komfur med ovn og keramisk kogeplade, laminatbordplade og Electrolux køleskab. Mellemgang med gulvtæppe, savsmuldstapet, træpaneler på loft og trappe til 1. sal. Stue med parketgulv, savsmuldstapet og gipspladeloft. Værelse med parketgulv, savsmuldstapet og gipspladeloft. Forgang med parketgulv, malet væv på vægge og træloft. WC med brune fliser på gulv og vægge, træloft, WC og håndvask. Baggang med brune fliser på gulv, tapet på vægge og træpaneler på loft.

1. salen indeholder stue med parketgulv, savsmuldstapet og træpaneler på loft. Udgang til tagterrasse. Værelse med gulvtæppe, træloft og tapet på vægge. Badeværelse med linoleum på gulv, træloft, tapet på vægge, WC, håndvask i skabsarrange-ment, badekar og bruseniche. Fordelingsgang med parketgulv, hessian på vægge og træpaneler på loft.
2 værelser med parketgulv, hessian på vægge og gipspladeloft. Opbevaringsrum med gulvtæppe, hessian på vægge og gipspladeloft. Elskab.

Erhvervsdelen er indrettet med stald, slagteri og slagterforretning:

Slagteriet er indrettet med slagteri, lager, røgeri, kølerum, skoldkar, skydeboks, tøjtryksrenser, flæksav, produktionskøkken med WEBO hakker, Nebo ovn, kogekar, pølsestopper, lynhakker, Jeros industriopvaskemaskine. 

Slagterforretningen er indrettet med fliser på gulv og vægge, gipspladeloft, 2 kølediske, ældre kasseapparat, træhylder, vakuumpakker.

Ejendommen opvarmes med Fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til offentlig kloaksystem.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 25.08.2023 af advokat Malene Krogsgaard.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger tel. 46929216.