Find medarbejder
Find medarbejder

Luneborgvej 65, 9382 Tylstrup

tirsdag den 28 september 2021 kl. 10.00

Tinglyst areal 1054 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 175 m2.    

Fritliggende beboelsesejendom med større anneksbygning og garage. 

Beboelsesejendommen er opført i mursten. Facaden er pudset gul. Saddeltag med sort betontagsten. Vinduerne er delvist ældre trævinduer der er malet sorte nogle plastikvinduer. Have trænger til vedligeholdelse.

Stuehuset er med hvide trælofter i alle rum og indrettet som følger:

Lille entre med flisegulv. Lang fordelingsgang med lamelparketgulv. Bryggers med fliser og vaskemaskine og tørretumbler af mærket Simens samt nedgang til krybekælder. Større stue/forretningslokale med stengulv. Køkken med vinylgulv, hvide skabselementer, ovn af mærket Siemens, køleskab af ukendt mærke, kogeplader mærket Siemens, sort emhætte af mærket GORENJE. Lille toilet med håndvask og gul/brune fliser på vægge og brun/røde fliser på gulv. To værelser med lamelparket, hvor gulvet er meget slidt i det mindste af værelserne. Lille viktualierum med køleskab af mærket WHIRLPOOL. 

1 salen indeholder skrå vægge, hvide trælofter indeholdende stue og 3 værelser alle med lamelparketgulve og badeværelse indrettet med toilet, håndvask og bruseniche samt håndklædetørrer. Stenfliser på gulv og små stenfliser på væg.

Anneksbygning i halvandet plan. I stueplan er der et badeværelse og et værksted samt tre disponible rum og to mindre. Førstesalen er disponeret med et køkken og yderligere tre lokaler.

Ejendommen opvarmes med elvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk.

Besigtigelse foretaget den 23.06.2021 af advokat Hans Christian Andersen

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210