Find medarbejder
Find medarbejder

Lendumvej 17, 9750 Øster Vrå

mandag den 12 juni 2023 kl. 11.20

Tinglyst areal 1348 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 155 m2, hvoraf boligarealet udgør 195 m2.    

Ejendommen, som er opført i 1968, i gule mursten. Tagbeklædningen er betonsten. Vinduerne er ældre trævinduer.

Stueetagen indeholder entre med klinker på gulv, gult tapet på vægge og hvide lofter. Håndvask i laminatbordplade og væghængte skabe med træfronter. Fyringsgasanlæg af mærket HS Tarm. Køkken med ældre køkken med laminatbordplade og grønne fronter. Laminat på gulv, klinker og gult tapet på vægge og hvide lofter. Køleskab af mærket Vestfrost, komfur med ovn og keramisk kogeplade af mærket Gorenje, emhætte af mærket Voss og opvaskemaskine af mærket Time Focus. Toilet med klinker på gulv, gult tapet på vægge samt klinker over håndvask og hvide lofter. Wc og håndvask. Stue med gulvtæppe på gulv, trælofter og tapet på vægge, som imidlertid ikke er intakt flere steder.
Forgang med gulvtæppe på gulv, gult tapet på vægge og hvide lofter. Stue med gulvtæppe på gulv, tapet på vægge og træloft. Stue med gulvtæppe på gulv, tapet på vægge og træloft. Stort vinduesparti med udgang til have. Værelse med gulvtæppe på gulv, tapet på vægge og hvide lofter. Værelse med gulvtæppe på gulv, tapet på vægge og hvide lofter. Indbyggede skabe med fronter i træ. Badeværelse med klinker på gulv, gule klinker og tapet på vægge og hvide lofter. Wc, bruser, badekar, håndvask og skabsarrangement med hvide fronter.

1. salen indeholder værelse med træ på gulv, tapet på vægge og hvide lofter. Kummefryser af mærket Gram og køleskab af mærket Gorenje. Værelse med træ på gulv, tapet på vægge og hvide lofter.

Til ejendommen hører desuden en garage 29 m2  og et drivhus. 

Ejendommen opvarmes med fyringsgas. 
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Hvis der er lukket for forsyning med varme/el må der påregnes genåbningsgebyr.
Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 25. april 2023 af Sille Lundgaard Pedersen

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger tel. 46929216