Find medarbejder
Find medarbejder

Kystvej 157, 9280 Storvorde

tirsdag den 13 december 2022 kl. 09.00

Tinglyst areal 744 m2 heraf vej 140 m2. Bebygget areal 90 m2, heraf udgør boligarealet 113 m2.    

Huset, som er opført i 1937, er opført med ydervægge, der er gulpudsede, og taget er belagt med røde betontegl. Vinduer hovedsageligt i plastrammer, nogle vinduer af ældre dato. 

Ejendommen indeholder entré med to stuer en suite. 1 soveværelse. 1 badeværelse med lyse gulvfliser samt vægfliser i bruseniche, hvid sanitet samt skabsarrangement under håndvasken. Et spisekøkken med træfarvede skabselementer. Viktualierum med lille kælder. Baggang. Fyrrum. Huset har gipslofter med undtagelse af badeværelse samt værelse på 1. sal, som har trælofter.

1. sal indeholder et stort åbent rum samt et stort værelse. Beklædningen er fjernet i dele af væggen på 1. sal.

Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: Komfur/ovn, Wasco emhætte, Bosch opvaskemaskine, køleskab og fryser samt Electronic tørretumbler. Alle syntes at være af ældre årgang. 

Udenomsarealerne er udlagt som græs samt indkørsel. På ejendommen er endvidere opført udhus. Udvendigt er huset i almindelig stand. Indvendigt trænger huset til istandsættelse og er med oplag af indbo i varierende grad. 

Ejendommen opvarmes med centralvarme med en fyringsenhed (fyringsgasolie). 
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen har separatkloakeret spildevand. 
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 11. november 2022 af advokat Hans Christian Andersen.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 46929216