Find medarbejder
Find medarbejder

Kronvildtvej 90, 9460 Brovst - Ny auktion

mandag den 17 december 2018 kl. 9.15

Etplans sommerhus i rolige omgivelser 4 km fra Tranum Strand og Vesterhavet.

Tinglyst areal 2.138 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 90 m2.
 
Ejendommen, som er opført i 2010, er et nyere sommerhus beliggende i et sommerhusområde udenfor Tranum. Sommerhuset er opført i træ, der er malet rødt. Vinduerne er hvide trævinduer med termoruder. Tagbeklædningen er tagpap. Terrassen på bagsiden af huset er ligeledes opført i træ.

Ejendommen er indrettet som følger:

Entre med lyse klinker på gulv, hvide gipsvægge og træloft. Toilet med lyse klinker på gulv, hvide gipsvægge, træloft, WC, vask i skabsarrangement og bruseniche. Stue/køkken med lyst trægulv, hvide gipsvægge, træloft til kip, brændeovn, køkkenelementer med lyse skabslåger med stålgreb, laminatbordplader, Gorenje Køle-/fryseskab, Siemens opvaskemaskine, Progress ovn og keramisk kogeplade. Der lå ved besigtigelse en mindre mængde vand på brændeovnen. Der kan derfor være en mindre utæthed formentlig ved inddækningen omkring skorstenen. Soveværelse med trægulv, træloft til kip og hvide gipsvægge. Badeværelse med lyse klinker på gulv, hvide gipsvægge, bruseniche, badekar/spa, vask i skabsarrangement, WC og sauna. 2 værelser med trægulv, træloft og hvide gipsvægge. Hems med gulvtæppe, træloft og hvide gipsvægge.

Ejendommen opvarmes med el.
Ejendommen er beliggende i sommerhusområde.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

Da der er lukket for vandforsyningen, skal ny ejer betale et genåbningsgebyr til Jammerbugt Forsyning på 1.312,50. Der er formentlig også lukket for el, hvorfor en genåbningsgebyr ligeledes på påregnes.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Ejeren af ejendommen har pligt til medlemskab af Grundejerforeningen Tranum Strand. Foreningens vedtægter vedhæftes salgsopstillingen. Bidraget for 2018 opkræves af Nyfors med kr. 4.000,00 årligt, der betales med kr. 1.000,00 pr. kvartal.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 4692 9216.

Højeste bud på 1. auktion kr. 460.000,00

Der er fremvisning fredag den 14. december 2018 kl. 10.00