Find medarbejder
Find medarbejder

Keldbakgårdsvej 2, 9240 Nibe

tirsdag den 04 februar 2020 kl. 9.00

Landbrugsejendommens tinglyst areal er på 48000 m2 heraf vej 0 m2. Ejendommen består i henhold til BBR-Meddelelse af følgende bygninger:

Stuehus – i BBR bygning 4: Bebygget areal 211 m2 med et samlet boligareal på 301m2, hvoraf de 90 m2 er beliggende i tagetagen. Bygningen er opført i 1963.
Stald til svin – i BBR bygning 2: Bebygget areal 263 m2 med et samlet erhvervsareal på 387 m2, hvoraf de 124 m2 er beliggende i tagetagen. Bygningen opført i 1912 i betonelementer og med tagmetalplader.
Stald til svin – i BBR bygning 3: Bebygget areal på 490 m2, hvilket også udgør det samlede erhvervsareal. Bygningen opført i 1912 i betonelementer og med tagmetalplader.
Stald til svin – i BBR bygning 5: Bebygget areal på 443 m2, hvilket også udgør det samlede erhvervsareal. Bygningen er opført i 1975 med eternittag.

Ejendommens stuehus er opført i mursten. Facaden er vandskuret grå. Tagbeklædningen er sort eternittag. Grå vinduer. 

Stuehuset indeholder Hall/køkken/alrum/stue med malede murstensvægge, grå klinker på gulv, troldtex plader på loft, pejs, sort laminat bordplade, grå køkkenelementer med stålgreb og IKEA indbygget opvaskemaskine. Øvrige hårde hvidevarer mangler. Soveværelse med tilhørende walk-in med malede murstensvægge, betonloft og grå klinker på gulv. Bryggers med grå klinker på gulv, malede murstens vægge, betonloft, Zanussi tørretumbler og Beko vaskemaskine. Badeværelse med grå klinker på gulv, malede murstensvægge, betonloft, hjørnespa, bruser, WC, bidet (ødelagt) samt skabsarrangement med grå fronter, granitbordplade og vask.

1. salen indeholder repos med trægulv/gulvtæppe, troldtexplader på loft og malede murstensvægge. 4 x værelser med gulvtæppe, malede murstensvægge og troldtexplader på loft

Udbygningerne er indrettet til hobbyrum, garage, lade og stald.

Ejendommen opvarmes med varmepumpe og elektricitet.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb – mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.
Ejendommen er tilsluttet enkeltindvindingsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 4692 9210