Advokatfirmaet Vingaardshus logo

46 92 92 00

Kastetvej 54,3 tv., 9000 Aalborg

Tvangsauktion

Dato: 14. december 2023
Kl. 11:00

Beskrivelse:

Ejerlejlighedsnummer 7 del af moderejendomsnr: 148361

Ejerlejligheden har et samlet boligareal på 83 m2, et loftrum på 3 m2, et kælderrum på 4 m2 og en andel i fællesareal på 16 m2.

Ejendommen, som er opført i 1928, er opført i gule mursten, med rødt tegltag.

Der var ikke adgang til loft- og kælderrum, da der ikke var nøgler hertil i ejerlejligheden.

Lejligheden er indrettet som følger:

Entre: Åben entre i direkte forbindelse med køkken. Med tapetserede hvide vægge, hvidpudset loft og lysere laminatgulv. Der er et mindre hvidt væghængt skabs-/skuffeelement med plads til opbevaring. Fra entréen er der direkte, åben, forbindelse til køkken.

Køkken: med tapetserede hvide vægge, hvidpudset loft og lysere laminatgulv. Der er to nyere vinduer i hvidmalet træ, hver med 4 glasfelter, hvoraf flere kan åbnes. Køkkenet er med hvide køkkenelementer med skuffer og låger, hvide fronter og sort laminatbordplade. Der er monteret skinner med spots i loftet. Køkkenet er derudover med køleskab og fryseskab af mærket Samsung, hævet ovn af mærket Blomberg, som monteret i skabselement, opvaskemaskine af mærket Asko, keramisk kogeplade af mærket Voss, med en frithængende emhætte af mærket Gorenje over sig. I køkkenet er der plads til en mindre spiseplads. Køkkenet opvarmes med radiator. Fra køkkenet er der er videre adgang til stue, bagtrappe, samt trappe til 1. salen.

Stue: med tapetserede hvide vægge, hvidpudset loft med stuk og lysere laminatgulv. Der er ét nyere vindue i hvidmalet træ, med 6 glasfelter, hvoraf alle kan åbnes. Stuen opvarmes med radiator.

Trappeopgang: langs væg fra køkken og op til 1. salen, er med trætrin og uden gelænder. Væggen langs med trappen er hvid tapetseret. Derudover er der loft til kip, med et mindre skråvindue, som kan åbnes.
Trappeopgangen giver adgang til 1. salen.

Soveværelse/gennemgang: forefindes på 1. salen i forlængelse af trappeopgangen. Med tapetserede hvide vægge, skråvægge/loft til kip, fritlæggende bjælker i brunt/mørkt træ og lysere laminatgulv. Der er 2 skråvinduer, som begge kan åbnes. I begge vindueskarme er der mindre udposninger.
Rummet opvarmes med radiator. Fra værelset er der videre adgang til toilet/bad og dør ud til loftrum.

Toilet/bad: med lyse fliser på gulvet, tapetserede hvide vægge, skråvægge/loft til kip med undtagelse af brusekabine, som er beklædt med hvide fliser. Der er opsat et hvidt badeværelsesmøblement, hvor bordpladen er ødelagt. Derudover er det opsat et hvidt væghængt skabselement. Videre er der et væghængt toilet, en vaskemaskine af mærket Electrolux og en tørretumbler af mærket Bosch. Der er ét skråvindue, som kan åbnes. Der er mindre udposninger i vindueskarmen.
Badeværelset opvarmes med radiator.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme/blokvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet.
Ejendommen er tilsluttet.

Månedlig husleje kr. 5.000,00.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til dingeo.dk og weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 26. oktober 2023 advokatfuldmægtig Christian Høgh Sørensen.

Kontakt:

Kirsten Randbæk Flyger
46 92 92 10

Billedmateriale:

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus