Find medarbejder
Find medarbejder

Ingeborg Skeels Vej 4, 9330 Dronninglund - Ny auktion

mandag den 11 juli 2022 kl. 09.30

Tinglyst areal 670 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 64 m2. Boligarealet udgår 109 m2. Ejendommen, som er opført i 1927 og om-/tilbygget i 1999 er opført i mursten. Facaden er pudset og malet gul. Vinduerne er ældre trævinduer med termoruder. Tagbeklædningen er eternitplader.  

Stueetagen indeholder entre med røde/brune klinker på gulv, træpaneler på vægge, trælofter, Zanussi vaskemaskine samt en ældre opvaskemaskine. Fra entreen er der opgang til 1. sal. Stue med trægulve, tapet på vægge, trælofter samt brændeovn (der er klinker foran brændeovnen). Stue med trægulv, tapet på vægge og træloft. Der er en fransk dør mellem de to stuer. Køkken med laminatgulv, ældre køkken med køkkenelementer med grå låger med stålgreb, Gram køleskab, Gram komfur med ovn og keramisk kogeplade, laminatbordplade, tapet på vægge, Electrolux emhætte og træloft. Toilet med gul/brune fliser på gulv og til dels også på væggene, træpaneler på resten af væggene, håndvask, WC samt træloft. 

1. salen indeholder repos med gulvtæppe, savsmuldstapet på vægge samt træloft. Værelse med savsmuldstapet på vægge, træloft og gulvtæppe. Værelse med gulvtæppe, skabsvæg, savsmuldstapet på vægge og træloft. Badeværelse med linoleum på gulv, håndvask, WC, vægbruser samt træ på vægge og loft. 

På ejendommen er der ud mod haven opført en udestue. Udestue er opført i træ. Der er betongulv og plastikplader på taget. I haven er endvidere et ældre udhus.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Vær opmærksom på at der kommet nye regler vedrørende brændeovne.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 21.04.2022 af advokat Malene Krogsgaard.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 46929216

Højeste bud på 1. auktion kr. 60.001,00