Find medarbejder
Find medarbejder

Idrætsvej 4, 9440 Aabybro - Ny auktion

mandag den 13 februar 2023 kl. 11.20

Tinglyst areal 1158 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 118 m2, hvilket også udgør boligarealet.    

Ejendommen, som er opført i 1965, er opført i røde mursten. Tagbeklædningen er fibercement herunder asbest. Vinduerne er af ældre karakter.

Ejendommen indeholder entre med klinker på gulv, savsmuldstapet på vægge og pudset loft. Bryggers med klinker på gulv, savsmuldstapet på vægge og hvidmalede trælofter. Vaskemaskine af mærket Zanussi og vaskemaskine af mærket Siemens. Køkken med linoleum på gulv, både savsmuldstapet og klinker på vægge og malede trælofter. Køkkenelementer med malede træfronter og bordplade af laminat. Køleskab af mærket Whirlpool, ovn af mærket Voss, emhætte af mærket Zanussi og opvaskemaskine af mækret Gram. Stue med gulvtæppe på gulv, hvidt tapet på vægge og trælofter. Badeværelse med laminat på gulv, både klinker og savsmuldstapet på vægge, træloft, wc, vask i skabsarrangement og badekar. Fordelingsgang med gulvtæppe på gulv, savsmuldstapet på vægge og pudsede lofter. Værelse med gulvtæppe på gulv, malet tapet på vægge og malet træloft. Værelse med linoleum på gulv, tapet på vægge og træloft. Værelse med gulvtæppe på gulv, savsmuldstapet på vægge og træloft. 

Til ejendommen hører en garage og en overdækket terrasse. 

Ejendommen opvarmes med naturgas.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 2. december 2022 af Sille Lundgaard Pedersen.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 46929216.

Højeste bud på 1. auktion kr. 220.000,00