Find medarbejder
Find medarbejder

Hovedgaden 88, 9760 Vrå - Ny auktion

mandag den 31 januar 2022 kl. 09.30

Tinglyst areal 517 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 76 m2.

Ejendommen, der er beliggende på en hjørnegrund, er opført i mursten. Facaden er pudset og malet gul. Tagbeklædningen er sort eternittag. Vinduerne er ældre trævinduer.
     
Ejendommen indeholder entre/fordelingsgang med laminat på gulv, malede gipsplader på vægge og træloft. Herfra trappe til 1. sal. Badeværelse med hvide klinker på gulv og vægge, træloft, vask i et skabsarrangement, wc, og vægbruser. Køkken med laminat på gulv, tapet på vægge, træ på loft, ældre køkkenelementer med mørke fronter, laminatbordplade, ovn af mærke Elektrolux, keramisk kogeplade (ejer har tidligere oplyst, at den keramiske kogeplade er i stykker), emhætte af mærket Elica og køle-/fryseskab af mærke Euromatic. Stue med gulvtæppe, malet væv på vægge og træloft. 

1. salen inderholder repos med laminatgulv, malet væv/tapet på vægge og træloft. Soveværelse med skråvægge, gulvtæppe, træ/tapet på vægge og træloft. Værelse med skråvægge, gulvtæppe, træ/tapet på vægge og træloft. Der er flere steder fugtaftegn på vægge og gulv.

Til ejendommen hører en garage opført i lecablokke med sorte eternitplader som tagbeklædning samt sammenbygget udhus/udestue/carport opført i træ. 

Ejendommen opvarmes normalt med naturgas, men ejer har tidligere oplyst, at naturgasfyret er i stykker og skal udskiftes. 
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Da der er lukket for el og vand, må der påregnes et genåbningsgebyr.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk.

Besigtigelse foretaget den 08.11.2021 af advokat Malene Krogsgaard.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210

Højeste bud på 1. auktion kr. 45.000,00