Advokatfirmaet Vingaardshus logo

Hovedgaden 67, 9460 Brovst

Tvangsauktion

BEMÆRK: Ny auktion
Dato: 3. juni 2024
Kl. 09:00

Hovedgaden 67, 9460 Brovst

Tvangsauktion

BEMÆRK: Ny auktion
Dato: 3. juni 2024
Kl. 09:00

Billedmateriale

Beskrivelse

Tinglyst areal 780 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 135 m2 heraf samlet boligareal 110 m2.

Ejendommen er en beboelsesejendom.

Ejendommens facade er pudset og malet i grålig farve. Vinduerne er overvejende ældre trævinduer på nær enkelte nyere vinduer med energiklasse A. Ejendommens tagdækning er udført med tagplader af fibercement herunder asbest.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme/blokvarme.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet alment vandforsyningsanlæg.
Ejendommen er beliggende i byzone.

Der skal eventuelt forventes genåbningsgebyr til forsyning med varme og el.

Boligen er indrettet som følger:

Entre: med gulv beklædt af fliser i grålig farve, vægge beklædt med træpaneler og loft beklædt med loftpaneler i træ. Fra entréen er der videre adgang til stuen.

Stuen: med gulv delvist beklædt med gulvtæppe i brunlig farve og delvist beklædt med parketgulv, tapetserede hvidmalede vægge og loft beklædt med hvide loftpaneler. Stuen har to nyere vinduer vendt mod Hovedgaden og et ældre trævindue vendt mod ejendommens gård. Fra stuen er der videre adgang til køkkenet.

Køkken: med linoleumsgulv i slidt stand, vægge beklædt med træpaneler og loft beklædt med loftpaneler i træ. Der er et ældre trævindue i køkkenet. Køkkenet er udstyret med køkkenelementer i træ, herunder 4 underskabslåger, 5 overskabslåger, køleskab af mærket Gram, opvaskemaskine af mærket AEG og komfur af mærket VOSS. Fra køkkenet er der videre adgang til værelse 1, entré 2 og stuen.

Værelse 1: med gulvtæppe i slidt stand, hvidmalede og tapetserede vægge og loft beklædt med loftpaneler i træ. Der er et ældre trævindue i værelset, som fremstår i rådden stand.

Entré 2 (baggang): med flisegulv i mørk farve, hvidmalede og tapetserede vægge og hvidmalede listelofter i træ. Der er 1 trævindue, 1 yderdør og en trappe med adgang til ejendommens 1. sal. Fra entre 2 er der videre adgang til badeværelset, værelse 2 samt ejendommens 1. sal.

Badeværelse: med flisegulv i mørk farve, vægge beklædt med fliser i brun/beige farve og listeloft i lys farve. Der er et mindre vindue i rummet. Der er opstillet et badeværelsesmøbel med mørk bordplade og 4 underskabslåger, en bruseniche af glasbyggesten med brusearmatursæt og et hvidt stående toilet.

Værelse 2: med gulvtæppe i grå farve i slidt stand, hvide tapetserede vægge og hvidmalet loft. Der er et vindue på værelset.

Rumdeler 1. sal: med mørkt trægulv og loft og vægge beklædt med træ. Fra rumdeler 1. sal er der videre adgang til værelse 3, værelse 4 og værelse 5.

Værelse 3: med hvide tapetserede vægge og loftbeklædning i træ. Der er et ældre trævindue.

Værelse 4: med trægulv, hvide tapetserede vægge og loftbeklædning i træ. Der er intet vindue i rummet.

Værelse 5: med trægulv, hvide tapetserede vægge og loftbeklædning i træ. Der er et ældre trævindue i rummet, og der er 4 indbygningsskabe i væggen.

Garage: med betongulv og delvist rå murstensvægge på nær en væg, der er beklædt med træplader, og loftet udgøres af bygningens tagplader. Der er 2 vinduer i garagen.

Ejendommen er i slidt stand, og en eventuel køber må derfor påregne udgifter til istandsættelse.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

VVS-manden har oplyst, at der er lukket for fjernvarmen, at han har lukket for vandet i målerbrønden. Vandet er frostsprunget, og der er vand i kælderen, hvor fjernvarmen kommer ind.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 15. marts 2024 af advokatfuldmægtig Kasper Gaardbo Hedegaard.

Højeste bud på 1. auktion kr. 40.000,00

Kontakt:

Kirsten Randbæk Flyger
46 92 92 10

Skriv til os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Eller ønsker du at blive ringet op?

Send os hurtigt og nemt en besked her.

Vi anbefaler, at du ikke fremsender følsomme persondata her. Det kan du i stedet gøre her via en sikker mail til os.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Din meddelelse er modtaget

Tak for din henvendelse – Vi har modtaget din meddelelse, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

De bedste hilsner fra

Advokatfirmaet Vingaardshus