Find medarbejder
Find medarbejder

Hølundvej 70, 9362 Gandrup - Ny auktion

torsdag den 27 april 2023 kl. 10.40

Tinglyst areal 1854 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 93 m2 og udnyttet tagetage 38 m2.
    
Ejendommen er opført i vandskuret mursten. Tagbeklædningen er sorte betonteglsten. Vinduerne er hvide trævinduer. Til ejendommen hører en garage med skur i forlængelse heraf. I haven er også opført et mindre skur. 

Stueetagen indeholder entre med sorte klinker på gulv, tapet på vægge samt hvidt gipsloft. Værelse med trægulv, vandskuret vægge og hvidt gipsloft. Stue med trægulv, vandskuret vægge og hvidt gipsloft. Stuen er med åben adgang til spisestue. Fra stuen er der også adgang til husets udestue. Spisestue med trægulv, vandskuret vægge og hvide gipslofter. Køkken med sorte klinker på gulv, vandskuret vægge og hvide gipslofter. Køkkenet er hvidt med sort bordplade. Køkkenet er uden hårde hvidevarer. Udestue med sorte klinker på gulv, hvidmalet murstensvægge og hvide gipslofter. 

1 salen indeholder repos/fordelingsgang med trægulv, malet væg på vægge og hvide gipslofter. 2 værelser med trægulv, malet væv på vægge og hvide gipslofter. Badeværelse med beige klinker på gulv, beige klinker på vægge, hvidt gipsloft, WC, vask i skabsarrangement samt opsat blandingsbatteri. 

Kælderetagen indeholder entre med sorte klinker på gulv, vandskuret vægge og hvidt gipsloft. Badeværelse med sorte klinker, vandskuret vægge, træbeklædning på loft samt vask i skabsarrangement. Badeværelset fremstår under renovering, og der er ikke indsat WC. Derudover forefindes 3 disponible rum med sorte klinker på gulv, vandskuet vægge samt hvidt gipsloft. 

Ejendommen opvarmes med centralvarme med to fyringsenheder.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommens afløbsforhold: Mekanisk rensning med privat udledning direkte til vandløb, sø eller hav.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 26.01.2023 af advokatfuldmægtig Mathilde Freiheit.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger tel. 46929210.

Højeste bud på 1. auktion kr. 310.000,00