Find medarbejder
Find medarbejder

Hjordalsvej 9, 9530 Støvring

tirsdag den 05 juli 2022 kl. 09.20

Tinglyst areal 992 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 98 m2.
    
Ejendommen er beliggende centralt i Støvring tæt på indkøbsmuligheder.

Ejendommen er opført i røde mursten. Tagbeklædningen er røde eternitplader. Vinduerne er hvide trævinduer med termoruder. Bag ejendommen er en større lukket have. I haven er op-ført et mindre skur. Til ejendommen hører tillige en garage.

Ejendommen indeholder i stueplan entre med trægulv, træloft, savsmuldstapet på vægge, skabsvæg samt trappe til 1. sal. Mellemgang med trægulv, tapet på vægge og træloft.
Vinkelstue med trægulv, træloft, tapet på vægge. Fra stuen er det udgang til haven via terrassedør. Køkken med køkkenelementer med grønne fronter og sorte greb, laminatbordplade, trægulv, træloft, malet væv på vægge, IKEA ovn, Electrolux ovn, Blomberg keramisk kogeplade, IKEA emhætte, Silence Plus opvaskemaskine og Siemens køleskab. Bryggers med grå klinker på gulv, træloft, malet væv på vægge, Siemens tørretumbler, AEG vaskemaskine samt skabsarrangement med lyse låger med stålgreb og laminatbordplade. Værelse med gulvtæppe, tapet på vægge og træloft. WC med lyse klinker på gulv, WC, vask i skabsarrangement, malet væv på vægge samt træloft.

1. salen indeholder repos/fordelingsgang med gulvtæppe, savsmuldstapet på vægge og gipspladeloft. Værelse med gulvtæppe, savsmuldstapet på vægge og gipspladeloft.
Værelse med laminat gulv, savsmuldstapet på vægge, træloft og skabsvæg. Værelse med gulvtæppe, savsmuldstapet på vægge, gipspladeloft og skabsvæg.
Soveværelse med trægulv, malet væv på vægge og træloft. En del af rummet er adskilt med plade (væg) og indrettet som walk-in. Badeværelse med linoleum på gulv, lysegrå klinker på vægge, gipspladeloft, vask i skuffearrangement, WC, badekar og bruseniche. 

Ejendommen opvarmes med fjernvarme/blokvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 25.05.2022 af advokat Malene Krogsgaard.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210