Find medarbejder
Find medarbejder

Halkærvej 18, 9240 Nibe

tirsdag den 28 marts 2023 kl. 11.00

Tinglyst areal 1.240 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 140 m2. Boligarealet udgør 172 m2. Ejendommen, som er opført i 1929, er opført i mursten. Tagbeklædningen er fibercement herunder asbest. Vinduerne er ældre trævinduer.

Ejendommen indeholder entre med klinker på gulv, savsmuldstapet på vægge og træloft. Kummefryser af mærket Gram står tilsluttet i rummet. Køkken med linoleum på gulv, træpaneler, tapet og klinker på vægge og træloft. Ældre køkken med træfronter og bordplade belagt med grøn linoleum. Køleskab af ukendt mærke, ovne og komfur af mærket Gorenje, emhætte af mærket Electrolux og opvaskemaskine af mærket Bosch. Alle hårde hvidevarer er af ældre karakter. Stue med trægulv, savsmuldstapet på vægge og hvidt loft. Badeværelse med klinker på gulv, grønne klinker på vægge, træloft, bruseniche, wc og håndvask. Vaskemaskine af mærket Zanussi og tørretumbler af mærket Zanussi, som ligeledes er af ældre karakter. Spisestue med trægulv, tapet på vægge, indbyggede skabe og malet betonloft, der fremstår rå. Soveværelse med trægulv, tapet på vægge samt træloft. Værelse med trægulv, savsmuldstapet på vægge og hvidt loft. 

Ejendommen opvarmes med naturgas.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 16. februar 2023 af Sille Lundgaard Pedersen. 

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 46929216