Find medarbejder
Find medarbejder

Grønnegade 31, 1. 4, 9240 Nibe - Ny auktion

tirsdag den 19 februar 2019 kl. 9.00

Ejerlejlighedens tinglyste areal er 76 m2. Ifølge BBR-meddelelsen er det samlede areal for ejerlejligheden 82 m2, heraf 6 m2 som udgør fælles trappeareal.
 
Ejerlejligheden er indrettet med en gang med mindre opholdsrum, hvorfra der er adgang til stue og køkken samt adgang til toilet/bad. Fra stuen er der adgang til soveværelse.

Gangen/mindre værelse, er med trægulv, tapet på vægge og med træloft. Der er to indbygningsskabe. Stue, er med trægulv, tapet på vægge og med træloft. Køkken, er i åben forbindelse med stue og er med trægulv, tapet på vægge og med træloft. I køkkenet er der Gorenje Ematic komfur, Blomberg emhætte, Simens opvaskemaskine (placeret ved siden af skabe og ikke under bordplade), Gorenje køle/fryseskab. Vasken er eventuelt med sorte/mørke rustpletter. Køkkenet er med mørke træ låger og fremstår ligesom hvidevarerne generelt slidt. Soveværelse/værelse, er med trægulv, tapet på værelse og med træloft. Der er en skabsvæg, men skabe er uden låger. Toilet/bad, eventuelt betongulv, tapet på vægge, hvide skabselementer hvor flere mangler låger, hvide fliser i bad. Toilet/bad fremstår slidt og med flere pletter.

I flere af vinduerne ses der vandskader/skjolder eventuelt efter indtrængning af vand. Tapet slipper/buler flere steder. Dørhåndtag i hoveddør er defekt.

Generelt var ejerlejligheden svær at besigtige grundet ejers indbo.

Fordelingstal for ejerlejligheden er 3/16.
Månedlige fællesudgifter andrager kr. 700,00 pr. måned.

Ejendommen opvarmes med elovne, elpaneler.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet alment vandforsyningsanlæg.

 Helt salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 4692 9210.

Højeste bud på 1. auktion kr. 435.000,00