Find medarbejder
Find medarbejder

Groben 17, 9310 Vodskov - Ny auktion

tirsdag den 10 december 2019 kl. 13.00

Ejendommens tinglyst areal er på 917 m2 heraf vej 0 m2. Ejendommens bebyggede areal og bygningsarealet udgør 173 m2, medens boligarealet er på 114 m2.

Ejendommens boligdel opført i 1976 og garagen opført i 2009, efter oplysning fra ejer er sammenbygget med separat indgang. Beboelsesdelen er opført i hvide mursten med eternittag, medens garagen er opført i en trækonstruktion også med eternittag. Der er en overdækket terrasse og et drivhus i haven.

Ejendommen er indrettet med en entre, køkken, stue, soveværelse med adgang til et badeværelse. I den anden ende af huset – hvor der også er en indgang - er der en lille mellemgang, hvorfra der er adgang til 2 værelser og et toilet.

Der er overalt i beboelsen trælofter og parket gulve medens der er klinker/fliser i entre og badeværelset og toilettet.

Entre med vaskemaskine Bosch og tørretumbler Bauknecht. Køkken med Gorenje køleskab, Zanussi komfur med keramisk kogeplade og ovn, Thermex emhætte og Siemens opvaskemaskine. Stue åbent ud til køkken med en brændeovn og adgang ud til en overdækket terrasse. Soveværelse med dør ud til et badeværelse med bruseniche og badekar. Mellemgang, 2 værelser og et toilet. I den ene værelse er der en Vestfrost kummefryser og en Gorenje skabsfryser.

Garagen er opdelt i garage og bag til 2 redskabsrum/værksted.
Ejendommen fremtræder både ude og inde i fin stand.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 4692 9210

Højeste bud på 1. auktion kr. 850.000,00