Find medarbejder
Find medarbejder

Glucksvej 5, 9200 Aalborg SV - Er tilbagekaldt

tirsdag den 31 marts 2020 kl. 9.20

Ejendommen har et tinglyst areal på 736 m2 heraf vej 0 m2. Ejendommens bebyggede areal, samlet bygningsareal og det samlede boligareal udgør 150 m2.

Ejendommen, der er bygget i 1979, er opført i røde mursten og røde cement tagsten. Herudover er der i 1980 opført en garage på 29 m2 med 7 m2 indbygget udhus også i røde mursten. (Garagen er er i BBR anført som en carport).

Fra hovedindgangen kommer man ind i en lille entre med fliser og herfra giver en mellemgang adgang til 2 værelser og et gæstetoilet. Der er lyse gulvtæpper og trælofter i de 2 værelser. Fra gangen er der også en dør ind til en stor vinkelstue, ligeledes med lyse tæpper og trælofter. Frastuen kan man komme ud til en terrasse.

Der er åben forbindelse mellem stuen og køkkenet, der også indeholder en mindre spiseplads. Gulvet i køkkenet er belagt med mørkebrune fliser. I køkkenet var der et komfur med kogeplader, en emhætte, en ovn, et køleskab og en opvaskemaskine. Fra køkkenet er der via et bryggers udgang til indkørsel og garage. I bryggerset, der er belagt med lyse fliser, var der en vaskemaskine, en tørretumbler og en mindre fryser.

Endelig er fra stuen adgang til et stort soveværelse og et badeværelse med både en muret bruseniche og et muret badekar.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

Kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210