Find medarbejder
Find medarbejder

Gjølvej 32, Birkelse, 9440 Aabybro

onsdag den 02 januar 2019 kl. 11.30

Tinglyst areal 3604 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 91 m2. Ejendommen er opført i mursten. Facaden er pudset hvid. Tagbeklædningen er ældre sort eternittag. Taget ”hænger” lidt ved tagryggen midt på ejendommen. Ejendommens vinduer er dels nyere plasticvinduer og dels ældre trævinduer.

Ejendommen er indrettet som følger:
Entré med grå klinker på gulv, malet væv på vægge og træloft. Stue med brændeovn, parket gulv, træloft og malet væv/træpaneler på vægge. Køkken/alrum med hvide køkkenelementer med stålgreb, laminatbordplade, træloft, grå klinker på gulv, malet væv/hvide fliser på vægge, keramisk kogeplade, Bauknecht opvaskemaskine og Canby ovn i stål. Viktualierum med træloft, parketgulv og malet væv på vægge. Soveværelse med parketgulv, tapet på vægge og træloft. Badeværelse med grå klinker på gulv, WC, vask i skabsarrangement, bruseniche, tapet på vægge og træplade loft. Bryggers med hvide klinker på gulv, træloft, malet væv på vægge, hvide skabselementer med stålgreb, laminat bordplade, AEG tørretumbler, fyr og trappe til 1. sal. Fordelingsgang med træpaneler/malet væv på vægge, træloft og parketgulv. Værelse med malet væv på vægge, træloft og parketgulv. Køkken med træloft, parketgulv, hvide køkkenelementer med stål greb, Matsui vaskemaskine, Wasco komfur med ovn, Wasco emhætte, laminatbordplade, hvide fliser/malet væv på vægge. Stue med parketgulv, træloft og tapet på vægge. Baggang med malet væv på vægge, træloft og parketgulv. Toilet med WC, vask i skabsarrangement, hvide fliser på gulv, bruseniche.


Første sal er indrettet som følger:
Værelse med gulvtæppe, malet væv på vægge og træloft. Værelse gulvtæppe, træloft og træ på vægge. Fordelingsgang med skabsvæg malet væv på vægge og træloft. Toilet med WC, vask i skabsarrangement, malet væv på vægge, parket gulv og træloft. Den resterende del af førstesalen er ikke udnyttet.

Ejendommen bærer præg af at have stået tom i længere tid. Der er ikke fuld loftshøjde i ejendommen. Ejers familie oplyser at der ikke er strøm på ejendommen, idet måleren er nedtaget.

Ejendommen opvarmes med pillefyr.

Til ejendommen hører en ældre garage opført i træ med fladt tag, et hønsehus (bygning 2 ifølge BBR), et udhus der tidligere har været anvendt til hestestald (bygning 3 ifølge BBR) samt en ude-/havestue. Garagen og udestuen fremgår ikke af BBR.

Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 4692 9210.

Der er fremvisning af ejendommen onsdag den 19. december 2018 kl. 09.30. Tilmelding er nødvendig på tlf. 46929210 eller krf@vingaardshus.dk