Find medarbejder
Find medarbejder

Frugtvejen 15, 9620 Aalestrup

tirsdag den 08 oktober 2019 kl. 11.40

Ejendommens tinglyste areal udgør 1.948 m2 heraf vej 0 m2. Ejendommens samlede bygningsareal er på 80 m2 medens det samlede boligareal er på 105 m2. Tagarealet er på 80 m2, hvoraf 25 m2 indgår i boligarealet.

Ejendommen er registreret som et enfamiliehus opført i mursten og med eternittag fra 1950. Herudover er der på grunden opført en garage på 20 m2 og et udhus på 40 m2, i hvilket oliefyret er opsat i 2004. Endelig findes der en form for rund pavillon med tagpap.

Ejendommen – bygning nr. 1 indeholder entre med mørkt klinkegulv, herfra dør ind til toilet/badeværelse med samme klinkegulv og en indmuret brusekabine. Ligeledes adgang fra entreen til
køkkenet med lyse klinker, hvor der også er en trappe til 1 sal. I køkkenet er der komfur, opvaskemaskine og et køleskab. Stor stue med parketgulv, trælofter, gammeldags brændeovn og adgang til  soveværelset med indbyggede skabe på bagvæggen. Fra stuen dør til en lille entre som har dør ud til det fri.

1 salen indeholder soveværelse og mindre værelse, hvorfra der er en dør ud til en mindre balkon. Der var nyere vinduer i hele huset.

Garagen ser ud til at være brugt som oplagsplads medens der i udhuset der har 2 rum, hvor der i det ene var vaskemaskine og tørretumbler, medens det andet indeholdt olitank, oliefyr samt defekt træpille fyr. Det blev under besigtigelsen oplyst at ingen fyrene vist fungerede.

Den i baghaven opstillede runde pavillon er ikke registreret i BBR-meddelse.

Ejendommen opvarmes med olie.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er registreret med mekanisk rensning med nedsivningsanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210