Find medarbejder
Find medarbejder

Doktorvænget 9, 9340 Asaa

mandag den 04 juli 2022 kl. 9.00

Tinglyst areal 1008 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 136 m2. Ejendommen er beliggende i et roligt villakvarter i Asaa. Ejendommen, som er opført i 1972, er opført i hvide mursten. Tagbeklædningen er fibercement. Vinduerne er – primært – nyere, hvide vinduer. 

Ejendommen indeholder entre med klinker på gulv, pudsede vægge, gipsplader på loft, vaskemaskine af mærket AEG og tørretumbler af mærket Beko. Køkken med klinker på gulv, savsmuldstapet på vægge og gipsplader på loft. Køkkenelementer med træfronter og bordplade i granit, køleskab af mærket Bosch, induktionskogeplade, ovn, emhætte og opvaskemaskine af mærket Electrolux. Stue med laminat på gulv, pudsede vægge, gipsplader på loft og terrassedør med udgang til terrasse. Badeværelse med klinker på gulv, pudsede vægge, trælofter, vask i skabsarrangement, wc og bruseniche. Fordelingsgang med laminat på gulv, savsmuldstapet på vægge og gipsplader på loft. Ved indgang til køkken mangler dørkarm. 4  værelser, alle med laminat på gulvet, savsmuldstapet på vægge og gipsplader på loftet. Til ejendommen hører et skur på 32 m2 opført i hvide mursten med fibercement som tagbeklædning. Der er desuden lavet en terrasse, der til dels er overdækket. 

Ejendommen opvarmes med oliefyr.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse er foretaget den 30.05.2022 af Sille Lundgaard Pedersen.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 46929216