Find medarbejder
Find medarbejder

Dokkedalvej 22, 9280 Storvorde - Ny auktion

tirsdag den 03 december 2019 kl. 10.40

Tinglyst areal 857m2 heraf vej 30m2. Bebygget areal og samlet boligareal udgør119 m2. Ejendommen, der er en 1- plans villa opført i gule mursten og med eternittag er bygget i 1968.

Ejendommen er indrettet med vindfang, entre, fordelingsgang, hvorfra der er adgang til toilet, bad/toilet, 3 værelser og til en stor vinkelstue med åbent køkken. Fra køkkenet er der adgang til et bryggers, hvor der er dør ud til haven. Vindfang har klinker på gulv.
Entreen og fordelingsgangen er med ældre parketgulv. Toilet er med blå fliser på gulv og vægge. Badeværelse/toilet med badekar ligeledes med blå fliser på gulv og vægge. 1 soveværelse og 2 værelser med ældre parketgulv. Stor vinkelstue med åben køkken har ældre parketgulv i stueafdelingen men klinker i køkkenafdelingen. I køkkenet er der køleskab, fryser, ovn, kogeplade med emhætte samt opvaskemaskine. Bryggers med klinker på gulvet og der er vaskemaskine og tørretumbler der tilhører lejer.

Fra stuen er der adgang til haven.

Garagen er også opført i gule mursten i 1968, medens carporten foran garagen ikke er registreret i BBR.

Ejendommen er udlejet for en leje på kr. 3.500 om måneden. Udlejer betaler el, vand og varme og lejer har oplyst, at hun siden faderens død har betalt el, vand, varme samt ydelser til kreditforening, men ikke betalt leje til boet.

NB. NB. Ejendommen sælges derfor på vilkår af, at dødsboet betragter huslejen på de 3.500 kr. betalt i boperioden fra oktober 2018 til og med oktober 2019. Der kan således ikke af auktionskøber overfor lejer stilles krav om betaling af leje i boperioden eller krav om, at lejer betaler/refunderer den i salgsopstillingen opgjorte restance til Realkredit Danmark A/S på kr. 6.433,29.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 4692 9210.

Højeste bud på 1. auktion kr. 360.000,00