Find medarbejder
Find medarbejder

Dokkedalvej 1, 9280 Storvorde - NY AUKTION

tirsdag den 20 april 2021 kl. 11.20

Tinglyst areal 638 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 120 m2.

Ejendommen er opført i mursten. Facaden er pudset og malet gul. Tagbeklædningen er eternitplader. Vinduerne er hvide Dannebrogsvinduer i træ.

Ejendommen er indrettet som følger:
Entre med klinker på gulv, malede betonvægge og betonloft. Stue med malede vægge, betonloft og trægulv. Tidligere badeværelse med grå klinker på gulv, malede murstensvægge, betonloft og bruseniche. Rummet bruges ikke længere som badeværelse, da der er lavet badeværelse et andet sted i huset. Køkken-/alrum med lyse klinker på gulv, malede betonvægge, betonloft, køkkenelementer med hvide fronter og stålgreb, træbordplade med vask, ovn af mærke Bosch, keramisk kogeplade af mærke Bosch, opvaskemaskine af mærke Gram og køle-/fryseskab i stål af mærke Gram. Bryggers med lyse klinker på gulv, malede vægge og betonloft. Fra bryggerset er der adgang til 1. sal og til krybekælder. Fordelingsgang med malede murstensvægge, betonloft og lyse klinker på gulv. Badeværelse med lyse klinker på gulv, malede murstensvægge, vask i skabsarrangement, wc, bruseniche og betonloft. Værelse med trægulv, malede murstensvægge og betonloft. Værelse med lyse klinker på gulv, malede betonvægge og betonloft. 

1. sal er indrettet som følger:
Repos med gipsplader på vægge, trægulv og gipsplader på loft. Stue med en brændeovn, skråvægge med synlige bjælker, trægulv, malede gipsplader på loft og vægge. Værelse med gipsplader på loft, vægge og skråvægge samt gulvtæppe. 

Til ejendommen hører en tilbygning, som tidligere har været anvendt til erhverv bl.a. butik og frisørsalon. Tilbygningen er på BBR registreret som bygning til lager og på 43 m2. Tilbygningen er opført i mursten. Facaden på tilbygningen er pudset og malet gul. Tagbeklædningen er cementtagsten. Der er ældre vinduer i. I tilbygningen er murstensvægge, synlige bjælker, granitlignende gulv, skabsarrangement, ovn og håndvask. WC men ingen håndvask. 

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk.

Besigtigelse foretaget den 27.01.2021 af advokat Malene Krogsgaard.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210

Højeste bud på 1. auktion kr. 550.000.