Find medarbejder
Find medarbejder

Byvejen 4, 9240 Nibe

tirsdag den 07 juni 2022 kl. 10.00

Tinglyst areal 1356 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 75 m2, hvoraf samlet boligareal udgør 93 m2. Ejendommen, som er opført i 1946, er opført i mursten. Tagbeklædningen er fibercement. Vinduerne i både stue- og overetage er trævinduer.

Stueetagen indeholder entre med linoleum på gulv, tapet på vægge og træloft. Køkken med fliser på gulv og træloft. Køleskab af mærket Bosh, ovn af mærket Zanussi, emhætte hvoraf mærke ikke fremgår, komfur med keramisk induktionsplade af mærket VOSS og opvaskemaskine af mærket Condenser. Stue med gulv af træ og linoleum, tapet på vægge. Stuen har brændeovn. Badeværelse med fliser på gulvet og trælofter. Toilet, vask i skabsarrangement og bruser. Vaskemaskine og tørretumbler mangler. Ejer oplyser, at der er gulvarme i badeværelset. Soveværelse: med gulvtæppe på gulv og trælofter. Ejer oplyser, at der er gulvarme i soveværelset.

1. salen indeholder fordelingsgang med gulvtæppe på gulv, tapet på vægge og træloft. 2 værelse, begge med gulvtæppe på gulv, tapet på vægge og træloft.

Der er desuden et værksted, udhus, redskabsskur og carport på ejendommen. I værkstedet står et ældre træpillefyr, der ifølge ejer ikke er funktionsdygtigt.

Ejendommen opvarmes med centralvarme med en fyringsenhed – flydende brændsel.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Vær opmærksom på at der kommet nye regler vedrørende brændeovne.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 12. april 2022 af Sille Lundgaard Pedersen.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 46929216