Find medarbejder
Find medarbejder

B.S. Ingemanns Vej 1, 9000 Aalborg

tirsdag den 05 oktober 2021 kl. 10.00

Tinglyst areal 781 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 110 m2.
    
Ejendommen er opført i gule mursten, tagsten og bl.a. gavl og udhæng af vedligeholdelsesminimalt materiale. Vinduerne er overvejende af plastik. Murværket, særligt ved læmuren, fremstår med revner og ødelagte fuger. 

Ejendommen er i stueetagen indrettet med entré, mellemgang med adgang til førstesalen, toilet, bryggers, køkken og stue samt havestue. Det fremgår ikke tydeligt, om stuen delvist består af en tilbygget havestue eller ej.

Entréen er med flisegulv, malede mursten og malet træloft. 

Køkkenet er med flisegulv, grovspartlet og ma vægge og pladeloft. Der er installeret køle-/fryseskab fra Blomberg, emhætte af ukendt producent, opvaskemaskine af ukendt producent og med skader på front samt kogeplade og ovn fra Blomberg. I køkkenet er der også plads til et mindre spisebord.

Stuen/spisestuen er med laminatgulv, tapet på væggene og grovspartlet/malet loft. Den del af stuen, der formentlig har status af udestue er med træloft, vægge af mursten og laminatgulv. Der er større glasparti mod haven. 

Mellemgangen er med fliser på gulvet, strukturmalede vægge og hvidt træloft. Der er fra mellemgangen adgang til førstesalen.

Bryggerset er med lyse fliser på gulvet, vægge med malede fliser og loft af gipslader. Der er et indbygget skab. Der er ligeledes skabsmøbler i hvid, hvor der også er en vask. Der er installeret en vaskemaskine fra producenten Insight. Der er synlige varmeinstallationer i bryggerset. Fra bryggerset er der også adgang til baggården. 

Førstesalen er indrettet med en fordelingsgang, tre værelser og et badeværelse. 

Fordelingsgangen, hvor trappen til stueetagen er placeret, er med laminatgulv, tapet på væg-gene og malet loft/skråvægge. Der er en loftlem i fordelingsgangen. Loftrummet kunne ikke besigtiges. 

Badeværelset er med fliser på gulvet, fliser og malede vægge samt træloft. Der er badekar, toilet og bruseniche. Badeværelsesmøblet er hvidt. 

De tre værelser er med laminatgulv, malede vægge og lofter/skråvægge. Det ene værelse har indbygget skab/walk-in-closet. To af værelserne har store glaspartier mod haven. 

Garagen fremstår ligeledes i gule mursten, gladspartier, hvor flere glas er ødelagte og en port. Porten virker efter det oplyste ikke. Garagen er med fladt tag. Der er betongulv, træloft og vægge af mursten. I forlængelse af garagen er der et skur, der er med betongulv, blokke som vægge og gipspladeloft. I Skuret er der en tørretumbler fra producenten Whirlpool og et køle-/fryseskab fra Asco.  

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjern-varme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk.

Besigtigelse foretaget den 12.08.2021 af advokat Lasse Schwartz Jørgensen
 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210.