Find medarbejder
Find medarbejder

Bredholtvej 46, 9381 Sulsted - Ny auktion

tirsdag den 16 juni 2020 kl. 11.00

Ejendommens tinglyste er på 835 m2 heraf vej 0 m2. Ejendommens bebyggede areal og det samlede bygningsareal udgør 112 m2 medens det samlede boligareal udgør 174 m2, heraf er de 62 m2 beliggende på 1 salen.

Boligen er opført i 1926 og overetagen er indrettet i 1998. Ejendommen er opført i mursten der er rødmalet, medens taget er beklædt med cementtagsten. Der er flere afskalninger på murværket, ligesom taget nok trænger til en renovering. Skorstenen ser ny repareret ud.

Stueetagen indeholder en entre, hvorfra der er adgang via en trætrappe til 1 sal med en stor fjernsynstue og et værelse.

Fra entreen er der adgang til en vinkelstue med en brændeovn og med trægulv. I den ene ende af stuen er der døre ind til 2 værelse, medens der i den anden er adgang til køkkenet. I køkkenet var der et køleskab, gaskomfur med emhætte samt en opvaskemaskine.

Udhuset er ligeledes opført i mursten, taget er beklædt med metalplader. Udhuset er sammenbygget med beboelsen og indeholder en flisebelagt gang, hvorfra der er adgang til et badeværelse og toilet med muret bruseplads. Herudover er der et bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og en kummefryser alle af ældre årgang. Udhuset indeholde endelig et lille værksted på 10 m2 med indgang fra terrassen.

Garagen er i BBR oplyst til at være på 23 m2 og er opført i mursten med eternittag. Garagen indeholder en mindre garage og et redskabsrum.

Afdødes søn bebor ejendommen og er registreret som bruger af el, vand og varme og har betalt det løbende forbrug.

Ejendommen opvarmes med naturgas/brændeovn.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210

Højeste bud på 1. auktion kr. 150.000,00