Find medarbejder
Find medarbejder

Bilgårsvej 12, 9382 Tylstrup- Ny auktion

tirsdag den 03 december 2019 kl. 9.20

Tinglyst areal 735 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 125 m2.
 
Ejendommen er en nyere opført villa beliggende i et villakvarter i Tylstrup. Ejendommen er opført i lyse mursten. Tagbeklædningen er sorte cementtagsten. Vinduerne er sorte træ/aluvinduer med termoruder.

Ejendommen indeholder bryggers med sorte klinker på gulv, gipsloft, gipsvægge, skabsvæg med skydelåger samt skabsarrangement med hvide fronter og hvid laminatbordplade med håndvask. Hårde hvidevarer er fjernet. Stue/køkken/alrum med sorte klinker på gulv, gipsloft og gipsvægge. Køkkenet har hvide køkkenelementer samt kogeø. Af hårde hvidevarer forefindes alene to ovne begge af mærke Bosch. Øvrige hårde hvidevarer er fjernet. Badeværelse med sorte klinker på gulv, gipsvægge, gipsloft, håndvask i et skabsarrangement med sorte skuffer, væghængt wc samt muret bruseniche. Værelse med trægulv, gipsvægge, gipsloft med spots samt skabsvæg med skydelåger. 2 værelser med trægulv, gipsvægge og gipsloft.

Der er lukket for fjernvarmen.

Det fremgår af BBR, at byggesag 2010-2846 ikke er byggeteknisk afsluttet. Ejendommen fremstår pæn, men bærer præg af, at byggeriet ikke er endeligt afsluttet, ligesom der ikke er anlagt have. Der må således påregnes udgifter til anlæg af have samt reparation af murværk, der ifølge det oplyste er frostsprængt 

Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet alment vandforsyningsanlæg.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 4692 9210

Højeste bud på 1. auktion kr. 1.000.000,00